Juridische Faculteit der Amsterdamsche Studenten

JFAS

JFAS Activiteiten

do 24 sep 2015 - zo 27 sep 2015

Ook dit jaar organiseert de JFAS de Berlijnreis: een studiereis voor eerstejaarsstudenten om kennis te maken met elkaar, en de JFAS. Op donderdagavond 24 september vertrekken we met een groep van ongeveer 90 studenten met de bus richting Berlijn, zondagavond zullen we weer terugkomen in Amsterdam. In Berlijn zullen we een aantal leuke en interessante activiteiten ondernemen met een juridische of culturele insteek, samen eten en, voor wie dat wil, het nachtleven van Berlijn verkennen.  De reis kost slechts 80 euro, dat is inclusief  alle activiteiten, ontbijt, avondeten, busreis en overnachtingen! Vergeet je niet snel in te schrijven, want vol = vol!

Je kan je inschrijven door een email te sturen naar: intern@jfas.com onder vermelding van de voor en achternaam. Je inschrijving is echter pas afgerond wanneer de betaling is ontvangen. Het bedrag van € 80,- kan worden gestort op het ING rekeningnummer NL 71 INGB 0002665272 ten name van JFAS.

Activiteiten partners

ma 5 okt 2015

Masterstudenten in de richting van financieel recht, bestuursrecht, Europees recht of ondernemingsrecht opgelet! Op 5 oktober mogen een aantal JFAS leden op bezoek komen bij de Nederlandsche Bank! De dag zal ongeveer van 11.00 tot 18.00 duren. De DNB zal een presentatie verzorgen, en er zal een case behandeld worden, de lunch wordt verzorgd en de dag wordt natuurlijk afgesloten met een borrel. Wil jij hier bij zijn? Meld je dan snel aan, er is maar een beperkt aantal plaatsen! Aanmelden kan tot en met 28 september.

do 8 okt 2015

De JFAS en Sefa organiseren dit jaar op 8 oktober voor de tweede keer een fiscaal topevenement: Top of Tax. Een evenement waar studenten fiscaal recht en studenten fiscale economie in hun derde jaar bachelor of master hun krachten bundelen om tot een optimaal resultaat te komen. Dit doen ze door in gemengde groepen aan een case te werken. Aan het einde van de dag presenteren de groepen hun uitwerking van de case aan de vakkundige jury. Deze jury bestaat uit recruiters en fiscalisten van Ernst & Young. Het evenement zal plaatsvinden in de prachtige Beurs van Berlage. Uiteraard wordt er gezorgd voor lunch en er is na afloop een borrel om op informele wijze kennis te maken met de recruiters en fiscalisten. Aanmelden kan tot 23 september op de site!
http://www.jfas.com/activiteiten/aankomende-activiteiten

 

do 19 nov 2015

Begin je dag met Houthoff! Donderdag 19 november krijgen een aantal JFAS leden de kans om op unieke wijze kennis te maken met Houthoff. We gaan ontbijten in het onlangs geopende Hoxton hotel op de Herengracht! Zit jij in de afrondende fase van je bachelor of master? Geef je dan snel op, er is maar een beperkt aantal plaatsen!