Juridische Faculteit der Amsterdamsche Studenten

JFAS

JFAS Activiteiten

Geen items beschikbaar.

Activiteiten partners

zo 14 feb 2016

Het wekelijkse discussieprogramma van AVRO, VARA en VPRO met interviews, opinies en debatten. Buitenhof wordt afwisselend gepresenteerd door Pieter Jan Hagens, Marcia Luyten en Paul Witteman. Wilje de uitzending gratis meemaken in de studio? Dat kan! Wij zijn als vereniging uitgenodigd om hier bij aanwezig te zijn. Er zijn maar 10 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan!

di 8 mrt 2016

Van Benthem & Keulen is een Nederlands topkantoor met een zeer brede praktijk. Op 8 maart is een groepje JFAS leden welkom voor een LinkedIn training op hun Utrechtse kantoor. Je gaat hier leren hoe je het meeste uit je LinkedIn profiel kunt halen. Er is natuurlijk ook gelegenheid om dit kantoor beter te leren kennen. De dag begint 's ochtends met een introductie, 's middags wordt de training gegeven en de dag wordt afgesloten met een lunch waar ook kantoorgenoten aanwezig zullen zijn. Meld je snel aan, er is beperkt plek!

di 29 mrt 2016

Cryptocurrencies zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Dogecoin, je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord. Een elektronische vorm van geld dat banken overbodig zou kunnen maken. Het is in Nederland op sommige plaatsen al mogelijk om met Bitcoins te betalen. Het wordt echter ook geassocieerd met witwassen en de zwarte markt en is daarom niet onomstreden. Zou je hier meer over willen weten? Dinsdag 29 maart komt Paul Vine naar de UvA om hier een lezing over te geven. Paul Vine is partner bij Norton Rose Fulbright, een van de grootste advocatenkantoren ter wereld. Alle leden zijn welkom, dus meld je snel aan!