Aankomende activiteiten

JFAS

Masterreis New York & Washington D.C.
wo 29 apr 2015 - di 12 mei 2015
Met een groep van 25 studenten gaan we van 29 april tot en met 12 mei ‘The Big Apple’ verkennen op cultureel- en juridisch gebied. Ook zullen we een aantal dagen doorbrengen in de hoofdstad van de Verenigde Staten: Washington D.C. Op dit moment zijn we druk bezig met de invulling van onze dagen met leuke en leerzame activiteiten. Er is genoeg te doen, dus er zal een erg divers en actief programma zijn, met uiteraard voldoende vrije tijd om zelf rond te banjeren door Central Park, selfies te maken op het Empire State Building of een bezoek te brengen aan het Capitol en het Washington Monument. Voor slechts €650 krijg je de vliegreis, overnachtingen, een aantal maaltijden en verschillende activiteiten.
Ben je een masterstudent en wil je mee naar New York en Washington? Meld je dan aan vóór 15 maart!

 

> Klik hier om je direct aan te melden (upload je CV en motivatie)
Poolen met de JFAS
wo 29 apr 2015
Heb je altijd al willen bewijzen hoe goed je bent met ballen? Schrijf je dan nu in voor het jfas pooltoernooi op 29 april van 21:00 tot 23:00! Je kunt je inschrijven met een team van twee personen en de winnaar krijgt een mooie prijs. Natuurlijk krijg je ook een drankje van ons om de dorst te lessen. Schrijf je snel in want vol = vol.
Locatie volgt snel.

 

Hockeytoernooi Loyens & Loeff
do 21 mei 2015
Op donderdag 21 mei zal het Loyens & Loeff hockeytoernooi 2015 plaatsvinden. Ook de JFAS doet dit jaar weer mee. Om er een leuke dag van te maken zijn wij op zoek naar enthousiaste leden die het JFAS-team komen versterken. Je hebt tot uiterlijk 2 april aanstaande om je aan te melden. 
 
Omdat het team uit maximaal 15 mensen mag bestaan, zullen wij bij meer aanmeldingen een selectie maken op basis van hockeyervaring. Upload daarom bijgaand een document waarin jij jouw hockey skills toelicht. Uiterlijk woensdag 8 april zul je van ons bericht krijgen naar aanleiding van je aanmelding. 

> Klik hier om je direct in te schrijven 

Activiteiten partners

Deadline inschrijvingen Freshfields Connect
ma 1 jun 2015

De Freshfields Connectstage is dé kans voor talentvolle en ambitieuze rechtenstudenten om kennis te maken met de internationale juridische praktijk. Als Connectstagiair loop je zes weken stage op ons kantoor in Amsterdam en vervolgens vier weken bij één van onze andere kantoren in het buitenland. De Connectstage is maatwerk. Zo ervaar je hoe het is om te werken voor een kantoor dat behoort tot de internationale top. Ben jij 'excellent, and not too serious'? Schrijf je dan voor maandag 1 juni 2015 in via www.werkenbijfreshfields.com. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Martine Francken (martine.francken@freshfields.com / 020-4857517).

Afgelopen activiteiten

Inloggen MijnJFAS
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Problemen met inloggen?
Ondervind je problemen met inloggen?
Stuur dan een e-mail secretaris@jfas.com.
©2015 JFAS - Alle rechten voorbehouden
§ Sitemap
§ Disclaimer
§ Algemene voorwaarden