Aankomende activiteiten

JFAS

Brusselreis
do 4 jun 2015

De Brusselreis is een tweedaagse reis gericht op Europees recht. We zullen o.a. de Commissie, strategy-kantoor Hill & Knowlton en denktank CEPS bezoeken. De kosten bedragen €20. Hierbij zit de busreis, overnachting en avondeten inbegrepen.

 

 

> Klik hier om je direct in te schrijven

Story behind the headlines Part III
di 9 jun 2015

De hele dag door zien wij verschillende nieuwsberichten verschijnen, maar wat zijn de juridische verhalen achter deze krantenkoppen? Paul Vine, partner bij Norton Rose Fulbright, zal dit collegejaar een aantal keer "the story behind the headline" juridisch duiden. Na 'How to get fined $1 billion – the stories of Rabobank, BNP Paribas and others'  en 'Russia/Ukraine-what do the sanctions really mean', staat de derde en tevens laatste bijeenkomst van dit collegejaar gepland op dinsdag 9 juni. Paul Vine zal het samen met Jean Pierre Sweerts hebben over “Global water scarcity and options”. Wil je op een leuke en informatieve manier kennis maken met Norton Rose Fulbright?  Meld je dan snel aan!

> Klik hier om je direct in te schrijven

Tijd: 16:00 - 18:00+ (aansluitend een borrel)
Plaats: (24ste verdieping Rembrandtoren, Amstelplein, te Amsterdam)
 

Eindfeest
wo 10 jun 2015

Woensdag 10 juni is het weer tijd voor het jaarlijkse eindfeest. Kom dansend en sjansend met ons het jaar afsluiten!

Come and shake it like a polaroid picture
Prijs: €5
Kaartjes: Kaartjes kun je vanaf 25 mei online bestellen via http://jfas.bestelstudieboeken.nl/ (maximaal 1 intro p.p.)
Locatie: Club No. 129
Tijd: 21:30 - 03:00 (deuren sluiten 23:30)

Er is net als op de borrel een rekening (dus kom vroeg)!

Tbs kliniek Inforsa
wo 10 jun 2015

Door het grote succes van ons eerdere bezoek dit jaar gaan we voor een tweede keer naar een TBS-kliniek. Heb jij altijd al willen weten hoe het leven van een tbs'er eruitziet? Kom dan 10 juni met ons mee naar Inforsa: een Amsterdamse tbs-kliniek die haar deuren opent voor de JFAS We krijgen die dag een korte presentatie, een rondleiding en tot slot een van de workshops die de tbs'ers ook krijgen.

Mis deze unieke kans dus niet en meld je snel aan, want vol = vol!

> Klik hier om je direct in te schrijven

 

Kantoorbezoek Bird & Bird
di 16 jun 2015

Bird & Bird is één van de grotere advocatenkantoren van Nederland en zij opent dinsdag 16 juni haar deuren voor een select groepje JFAS-leden! Ben jij derde- of vierdejaars en ambieer je een toekomst in de top van de advocatuur? Meld je dan nu aan voor dit kantoorbezoek, en maak op een leuke manier kennis met Bird & Bird!

> Klik hier om je direct in te schrijven

Activiteiten partners

Deadline inschrijvingen Freshfields Connect
ma 1 jun 2015

De Freshfields Connectstage is dé kans voor talentvolle en ambitieuze rechtenstudenten om kennis te maken met de internationale juridische praktijk. Als Connectstagiair loop je zes weken stage op ons kantoor in Amsterdam en vervolgens vier weken bij één van onze andere kantoren in het buitenland. De Connectstage is maatwerk. Zo ervaar je hoe het is om te werken voor een kantoor dat behoort tot de internationale top. Ben jij 'excellent, and not too serious'? Schrijf je dan voor maandag 1 juni 2015 in via www.werkenbijfreshfields.com. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Martine Francken (martine.francken@freshfields.com / 020-4857517).

Afgelopen activiteiten

Inloggen MijnJFAS
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Problemen met inloggen?
Ondervind je problemen met inloggen?
Stuur dan een e-mail secretaris@jfas.com.
©2015 JFAS - Alle rechten voorbehouden
§ Sitemap
§ Disclaimer
§ Algemene voorwaarden