Aankomende activiteiten

JFAS

JFAS Pubquiz
vr 30 jan 2015

30 januari 2015 is het weer tijd voor de JFAS pubquiz. Schrijf je (team) snel in, want vol = vol. Aanmelden gaat als volgt: De teamcaptain schrijft zich in en voegt als bijlage een document toe met de namen van zijn teamgenoten. Het maximaal aantal personen per team is 6. Heb je geen team? Geen stress, je kan je ook individueel aanmelden (lege bijlage uploaden bij het inschrijven), dan kijken we of we je aan een team kunnen helpen! Het winnende team krijgt natuurlijk naast eeuwige roem ook een mooie prijs.

 

> Klik hier om je direct in te schrijven

Tweede Kamer
di 3 feb 2015

Altijd al een kijkje willen nemen in de Tweede Kamer? Dat kan nu! De JFAS krijgt op 3 februari een rondleiding door het hart van onze democratie in Den Haag. Tevens zullen wij een klein stukje van een debat bij kunnen wonen. Zorg dat je er snel bij bent met inschrijven want er zijn niet veel plekken te vergeven!

> Klik hier om je direct in te schrijven

 

Carnavalsborrel
do 5 feb 2015

De maandelijkse borrel in de Heeren van Aemstel is zoals altijd op de eerste donderdag van de maand. Deze borrel zal een themaborrel zijn, we vieren namelijk (wat eerder dan onze landgenoten onder de rivieren) carnaval. Denk dus alvast na over een originele outfit!

Raad van State
do 12 feb 2015

Donderdag 12 februari reist de JFAS af naar Den Haag om een bezoekje te brengen aan de Raad van State.
De Raad van State is de hoogste bestuursrechter van Nederland, en vervult tevens een adviserende wetgevende functie.  We krijgen wat te horen over de invulling van deze uiteenlopende taken en wonen ook een zitting van de Afdeling bestuursrechtspraak bij. Volg je nu het vak bestuursrecht of lijkt het je gewoon leuk om mee te gaan? Meld je dan snel aan!


> Klik hier om je direct in te schrijven

Kantoorbezoek Pels Rijcken
vr 20 feb 2015

Vrijdag 20 februari zullen wij op bezoek gaan bij Pels Rijcken. Ben jij derdejaars- of masterstudent, heb je altijd al kennis willen maken met Pels Rijcken en ben je geïnteresseerd in de werkzaamheden van o.a. de landsadvocaat? Meld je dan nu aan!

> Klik hier om je direct in te schrijven

Bachelorreis Barcelona
do 26 feb 2015 - ma 2 mrt 2015

De JFAS gaat dit jaar met de bachelorreis naar cultuurrijke Barcelona. Met 35 studenten zullen we van 26 feb t/m 2 maart afreizen naar deze prachtige stad. Voor maar 250 euro kan je hier bij zijn en genieten van onder andere: vlucht, overnachting, culturele en juridische activiteiten, een aantal maaltijden en natuurlijk het ontdekken van het bruisende nachtleven van Barcelona. Aanmelden kan hieronder, voeg een korte motivatiebrief toe!

 

> Klik hier om je direct aan te melden (DEADLINE IS 11 FEBRUARI)

Kantoorbezoek Nationale Nederlanden
do 12 mrt 2015

Maak nu kennis met een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland: Nationale Nederlanden. Donderdag 12 maart zullen wij naar het hoofdkantoor gaan in Den Haag en meer informatie krijgen over de (juridische) werkzaamheden van Nationale Nederlanden. Meld je nu aan!

> Klik hier om je direct in te schrijven

 

Tentamentraining Ondernemingsrecht - Van Doorne
di 17 mrt 2015

Op dinsdag 17 maart gaat de JFAS op bezoek bij Van Doorne advocaten. Zij zullen voor ons een tentamentraining voor het vak Ondernemingsrecht verzorgen. Erg handig als je nog wat hulp kunt gebruiken en een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij Van Doorne. Meld je snel aan!


> Klik hier om je direct in te schrijven

Pleitkampioenschap Utrecht
vr 20 mrt 2015

Vrijdag 20 maart vindt het Nationale Pleitkampioenschap plaats, waar 8 tot 12 studieverenigingen zullen strijden voor de overwinning. De JFAS doet mee en wij zoeken een geweldig pleitteam. Twee weken voor het pleiten, in de rechtbank Utrecht, krijgen we de stukken overhandigd en is er dus genoeg tijd om je voor te bereiden. De deelnemende kantoren zijn o.a. Van Benthem en Keulen, Wijn en Stael & Nauta Dutilh. In de jury zitten wetenschappers, rechters en advocaten en er zijn natuurlijk ook recruiters aanwezig. De dag zal bestaan uit de verschillende rondes,een lunch, de finale, een borrel in de rechtbank en een diner in Utrecht. Ben jij een echte pleitkampioen, meld je dan snel aan!

> Klik hier om je direct in te schrijven

 

Paintballen met het Rode Kruis
wo 8 apr 2015

Op 8 april gaat de JFAS paintballen met het Rode Kruis. Wij zullen een korte introductie krijgen over het oorlogsrecht waarna we op de baan zes scenario’s zullen ervaren. Het gaat hierbij om de keuze “wel of niet schieten”. Meld je snel aan!

(Voor deze activiteit geldt een geldelijke bijdrage van 10 euro)

> Klik hier om je direct in te schrijven

 

Masterreis New York & Washington D.C.
wo 29 apr 2015 - di 12 mei 2015
Met een groep van 25 studenten gaan we van 29 april tot en met 12 mei ‘The Big Apple’ verkennen op cultureel- en juridisch gebied. Ook zullen we een aantal dagen doorbrengen in de hoofdstad van de Verenigde Staten: Washington D.C. Op dit moment zijn we druk bezig met de invulling van onze dagen met leuke en leerzame activiteiten. Er is genoeg te doen, dus er zal een erg divers en actief programma zijn, met uiteraard voldoende vrije tijd om zelf rond te banjeren door Central Park, selfies te maken op de Empire State Building of een bezoek te brengen aan de Capitol en de Washington Monument. Ben je een masterstudent en wil je mee naar New York en Washington? Meld je dan aan!

 

Activiteiten partners

Afgelopen activiteiten

Inloggen MijnJFAS
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Problemen met inloggen?
Ondervind je problemen met inloggen?
Stuur dan een e-mail secretaris@jfas.com.
©2015 JFAS - Alle rechten voorbehouden
§ Sitemap
§ Disclaimer
§ Algemene voorwaarden