Aankomende activiteiten

JFAS

Masterreis: Singapore
za 19 apr 2014 - do 1 mei 2014
Voor alle masterstudenten organiseert de JFAS elk jaar een reis naar een stad buiten Europa. Dit jaar zullen we met 25 studenten afreizen naar het exotische Singapore. Met deze reis duiken we in het rechtssysteem en de cultuur van Singapore, door middel van verschillende juridische en culturele activiteiten. Singapore staat bekend om zijn soms bijzondere straffen en wetten (zoals een algeheel verbod op kauwgom), maar is dit jaar door de Wereldbank ook weer uitgeroepen tot het land met het vriendelijkste klimaat voor ondernemers. Bovendien is het rechtssysteem van Singapore gebaseerd op de ‘common law’ traditie. Kortom, er is dus voldoende te leren en te doen in deze geweldige metropool. Wil je mee met deze geweldige reis? Meld je dan meteen aan door je in te schrijven en daarbij je CV en cijferlijst toe te voegen.

Algemene informatie
- van 19 april tot en met 1 mei 2014
- eigen bijdrage: €650,-
- deadline inschrijving: 20 februari 2014

> Klik hier om je direct in te schrijven 

Bezoek Hoge Raad
di 22 apr 2014

22 April aanstaande reist de JFAS af naar Den Haag om op bezoek te gaan bij de Hoge Raad. We zullen een lezing krijgen en een zitting van de strafkamer bijwonen. Schrijf je snel in, want er is beperkt plek! 

> Klik hier om je direct in te schrijven 

Brusselreis
do 5 jun 2014 - vr 6 jun 2014

Wil je de Europese Commissie en het Europese Parlement bezoeken en bij verschillende andere instituties in Brussel langsgaan?

Meld je dan nu aan voor de studiereis naar Brussel, die JFAS samen met de leerstoelgroep Europees Recht organiseert. Op donderdag 5 juni vertrekken we in de ochtend per bus naar Brussel, op vrijdag 6 juni laat in de middag reizen we terug naar Amsterdam.

Tijdens de studiereis leer je niet alleen Brussel en je medestudenten beter kennen, maar heb je bovendien een unieke kans om je een beeld te vormen van carrièremogelijkheden die op een master in Europees recht kunnen volgen. We bezoeken tijdens deze excursie onder meer de Juridische Dienst van de Europese Commissie, twee vooraanstaande advocatenkantoren, het Centre for European Policy Studies (een vooraanstaande denktank), een lobby-firma, en het Europees Parlement. 


Kosten en registratie

Zowel bachelor- als masterstudenten kunnen zich inschrijven voor de studiereis. Om de reis- en verblijfskosten te dekken, vragen we om een kleine bijdrage van €20,-. JFAS-leden kunnen zich aanmelden via de JFAS-website. Ben je masterstudent en (nog) geen lid van de JFAS, stuur dan een mail naar Angela Moisl (acelg@uva.nl) waarin je je naam en studierichting vermeldt.

Meld je vóór 5 mei aan voor de studiereis. Er is maar plek voor 20 bachelor- en 20 masterstudenten, dus wees er snel bij!

De details van het programma worden binnenkort bekend gemaakt. Eind mei, begin juni organiseren we een bijeenkomst om de praktische aspecten van de reis te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

 

> Klik hier om je direct in te schrijven 

Voor overige vragen kan je mailen naar intern@jfas.com

Activiteiten partners

do 8 mei 2014 - vr 9 mei 2014

Afgelopen activiteiten

Inloggen MijnJFAS
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Problemen met inloggen?
Ondervind je problemen met inloggen?
Stuur dan een e-mail secretaris@jfas.com.
©2014 JFAS - Alle rechten voorbehouden
§ Sitemap
§ Disclaimer
§ Algemene voorwaarden