Juridische Faculteit der Amsterdamsche Studenten

JFAS

JFAS Activiteiten

wo 9 dec 2015 - ma 18 jan 2016
Na lang wachten is dan eindelijk de bestemming van de Bachelorreis bekend: 25 februari vertrekt de JFAS naar het zonnige LISSABON! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan! De inschrijving sluit 18 januari.
Bij de reis zijn inbegrepen de vlucht, verblijf, ontbijt en meerdere diners en ook verschillende interessante en gezellige juridische en culturele activiteiten. Deze fantastische 5-daagse trip kost jou als JFAS-lid slechts € 225,=!
Dat mag je niet missen! Ga daarom snel naar inschrijven activiteiten upload je CV en een korte motivatie en schrijf je in. VOL=VOL!
Atenciosamente!
voor vragen kun je mailen naar intern@jfas.com

Activiteiten partners

do 19 nov 2015

Begin je dag met Houthoff! Donderdag 19 november krijgen een aantal JFAS leden de kans om op unieke wijze kennis te maken met Houthoff. We gaan ontbijten in het onlangs geopende Hoxton hotel op de Herengracht! Zit jij in de afrondende fase van je bachelor of master? Geef je dan snel op, er is maar een beperkt aantal plaatsen!

vr 4 dec 2015

Op 4 december zal de JFAS een pro-forma zitting inzake Willem ‘de Neus’ Holleeder bijwonen. Hierin zal het openbaar ministerie een voorstelling van de voorlopige stand van zaken geven. De verdediging zal hier haar visie op geven en eventuele onderzoekswensen formuleren. Holleeder - waarschijnlijk Neerlands beruchtste crimineel- wordt momenteel verdacht van vijf onderwereldmoorden, een aantal pogingen tot moord en een aantal pogingen tot doodslag. De zitting begint om half 10, en zal naar verwachting tot 1 uur duren. Ben jij benieuwd hoe de behandeling van een megastrafzaak er in de praktijk uitziet? Meld je dan nu aan!

wo 3 feb 2016

Op woensdagmiddag 3 februari 2016 zal de JFAS een zitting met betrekking tot het intellectueel eigendomsrecht bijwonen op de Rechtbank Amsterdam bij Mr. Beuving. Wil jij wel eens zien hoe het er bij de rechtbank aan toe gaat en wekt het intellectueel eigendomsrecht je interesse? Meld je dan nu aan! Aanmelding staat open voor alle leden. Er is maar een beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang!