Aankomende activiteiten

JFAS

Wintersport
vr 9 jan 2015
Na een geslaagde wintersport vorig jaar hebben we besloten om in 2015 weer door de sneeuw te gaan rollen. De Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR), Juridische Faculteit der Amsterdamsche Studenten (JFAS) en Christiaanse Taxateur (CT) organiseren gezamenlijk een skireis. Dat kan niet fout gaan. 

We zullen 9 januari vertrekken naar het Franse Flaine en 18 januari weer terugkomen. Voor 324 euro krijg je een skipas voor 6 dagen, 7 overnachtingen, de busreis en een heleboel gezelligheid.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar intern@jfas.com!

 

JFAS Pubquiz
vr 30 jan 2015

30 januari 2015 is het weer tijd voor de JFAS pubquiz. Schrijf je (team) snel in, want vol = vol. Aanmelden gaat als volgt: De teamcaptain schrijft zich in en voegt als bijlage een document toe met de namen van zijn teamgenoten. Het maximaal aantal personen per team is 6. Heb je geen team? Geen stress, je kan je ook individueel aanmelden (lege bijlage uploaden bij het inschrijven), dan kijken we of we je aan een team kunnen helpen! Het winnende team krijgt natuurlijk naast eeuwige roem ook een mooie prijs.

 

> Klik hier om je direct in te schrijven

Activiteiten partners

Afgelopen activiteiten

Inloggen MijnJFAS
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Problemen met inloggen?
Ondervind je problemen met inloggen?
Stuur dan een e-mail secretaris@jfas.com.
©2014 JFAS - Alle rechten voorbehouden
§ Sitemap
§ Disclaimer
§ Algemene voorwaarden