Aankomende activiteiten

JFAS

Bezoek aan de Rechtbank Amsterdam
do 18 sep 2014

Altijd al willen weten hoe het er in de rechtbank aan toe gaat? Meld je dan nu aan voor een bezoek aan de rechtbank op 18 september. De JFAS zal namelijk die dag een zitting van de meervoudige kamer bijwonen. Wees er snel bij want vol is vol.

> Klik hier om je direct in te schrijven 

Eerstejaarsreis naar Berlijn
do 25 sep 2014 - zo 28 sep 2014

DE BERLIJNREIS IS VOL! Wil je toch graag mee? Stuur dan een mailtje naar intern@jfas.com om op de reservelijst geplaatst te worden. Ook dit jaar organiseert de JFAS een reis naar Berlijn voor alle nieuwe eerstejaars! De studiereis zal vooral in het teken staan van gezelliheid en is een goede kans om je medestudenten te leren kennen. Voor 80 euro kun je mee op deze legendarische reis, dus meld je voor 18 september aan via onderstaande link, of bij de boekenverkoop in de kelder van de Oudemanhuispoort.

 

> Klik hier om je direct in te schrijven       

Kantoorbezoek Loyens & Loeff
vr 10 okt 2014

Loyens & Loeff is één van de grootste advocatenkantoren van Nederland en zij opent 10 oktober haar deuren voor een select groepje studenten! Ben jij derde- of vierdejaars student aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en ambieer je een toekomst in de top van de advocatuur? Meld je dan nu aan voor dit kantoorbezoek, en maak op een leuke manier kennis met Loyens & Loeff!

> Klik hier om je direct in te schrijven 

'In gesprek met Buitenlandse Zaken'
do 30 okt 2014

30 oktober zal de JFAS op bezoek gaan bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier zullen we meer informatie krijgen over de structuur en de werkzaamheden van het Ministerie. De focus zal hierbij liggen op Consulaire dienstverlening. Altijd al willen weten wat het Ministerie van Buitenlandse Zaken nu precies doet? Meld je dan nu aan!

> Klik hier om je direct in te schrijven

Top of Tax
vr 7 nov 2014

JFAS en Sefa (Faculteitsvereniging Economie en Bedrijfskunde van de UvA) organiseren dit collegejaar voor het eerst een fiscaal top evenement. Een evenement waarbij tien fiscaal rechtenstudenten en tien fiscale economie studenten hun krachten bundelen om tot optimaal resultaat te komen. Ben jij derde- of vierdejaars student fiscaal recht en ambieer je een toekomst in de top van de advocatuur? Meld je dan voor 31 oktober aan.

> Klik hier om je direct in te schrijven

Activiteiten partners

Afgelopen activiteiten

Inloggen MijnJFAS
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Problemen met inloggen?
Ondervind je problemen met inloggen?
Stuur dan een e-mail secretaris@jfas.com.
©2014 JFAS - Alle rechten voorbehouden
§ Sitemap
§ Disclaimer
§ Algemene voorwaarden