Aankomende activiteiten

JFAS

Bachelorreis Barcelona
do 26 feb 2015 - ma 2 mrt 2015

De JFAS gaat dit jaar met de bachelorreis naar cultuurrijke Barcelona. Met 35 studenten zullen we van 26 feb t/m 2 maart afreizen naar deze prachtige stad. Voor maar 250 euro kan je hier bij zijn en genieten van onder andere: vlucht, overnachting, culturele en juridische activiteiten, een aantal maaltijden en natuurlijk het ontdekken van het bruisende nachtleven van Barcelona. Aanmelden kan hieronder, voeg een korte motivatiebrief toe!

 

> Klik hier om je direct aan te melden (DEADLINE IS 11 FEBRUARI)

Tbs-kliniek Inforsa
vr 6 mrt 2015

Heb jij altijd al willen weten hoe het leven van een tbs'er eruitziet? Kom dan 6 maart met ons mee naar Inforsa: een Amsterdamse tbs-kliniek die haar deuren opent voor de JFAS

We krijgen 6 maart een korte presentatie, een rondleiding en tot slot een van de workshops die de tbs'ers ook krijgen.

Mis deze unieke kans dus niet en meld je snel aan, want vol = vol!

Tijd: 12:15 - 16:30
Locatie: Duivendrechtsekade 55, Amsterdam

> Klik hier om je direct in te schrijven

Kantoorbezoek Nationale Nederlanden
do 12 mrt 2015

Maak nu kennis met een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland: Nationale Nederlanden. Donderdag 12 maart zullen wij naar het hoofdkantoor gaan in Den Haag en meer informatie krijgen over de (juridische) werkzaamheden van Nationale Nederlanden.Aan het eind van de middag weten de studenten waar NN Schade voorstaat, hoe schadeverzekeringen bij NN Schade worden gesloten, welke rol  Legal binnen NN Schade speelt en wanneer de NN advocaten worden ingeschakeld. Meld je nu aan!

> Klik hier om je direct in te schrijven

Tijd: 13:45 - 17:00+ (aansluitend een borrel)
Locatie: Prinses Beatrixlaan 35 te Den Haag

 

Tentamentraining Ondernemingsrecht - Van Doorne
di 17 mrt 2015

Op dinsdag 17 maart gaat de JFAS op bezoek bij Van Doorne advocaten. Zij zullen voor ons een tentamentraining voor het vak Ondernemingsrecht verzorgen. Erg handig als je nog wat hulp kunt gebruiken en een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij Van Doorne. Meld je snel aan!


> Klik hier om je direct in te schrijven

Paintballen met het Rode Kruis
wo 8 apr 2015

Op 8 april gaat de JFAS paintballen met het Rode Kruis. Wij zullen een korte introductie krijgen over het oorlogsrecht waarna we op de baan zes scenario’s zullen ervaren. Het gaat hierbij om de keuze “wel of niet schieten”. Meld je snel aan!

(Voor deze activiteit geldt een geldelijke bijdrage van 10 euro)

> Klik hier om je direct in te schrijven

 

Masterreis New York & Washington D.C.
wo 29 apr 2015 - di 12 mei 2015
Met een groep van 25 studenten gaan we van 29 april tot en met 12 mei ‘The Big Apple’ verkennen op cultureel- en juridisch gebied. Ook zullen we een aantal dagen doorbrengen in de hoofdstad van de Verenigde Staten: Washington D.C. Op dit moment zijn we druk bezig met de invulling van onze dagen met leuke en leerzame activiteiten. Er is genoeg te doen, dus er zal een erg divers en actief programma zijn, met uiteraard voldoende vrije tijd om zelf rond te banjeren door Central Park, selfies te maken op het Empire State Building of een bezoek te brengen aan het Capitol en het Washington Monument. Voor slechts €650 krijg je de vliegreis, overnachtingen, een aantal maaltijden en verschillende activiteiten.
Ben je een masterstudent en wil je mee naar New York en Washington? Meld je dan aan vóór 15 maart!

 

> Klik hier om je direct aan te melden (upload je CV en motivatie)

Activiteiten partners

Afgelopen activiteiten

Inloggen MijnJFAS
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Problemen met inloggen?
Ondervind je problemen met inloggen?
Stuur dan een e-mail secretaris@jfas.com.
©2015 JFAS - Alle rechten voorbehouden
§ Sitemap
§ Disclaimer
§ Algemene voorwaarden