Aankomende activiteiten

JFAS

Paintballen met het Rode Kruis
wo 8 apr 2015

Op 8 april gaat de JFAS paintballen met het Rode Kruis. Wij zullen een korte introductie krijgen over het oorlogsrecht waarna we op de baan zes scenario’s zullen ervaren. Het gaat hierbij om de keuze “wel of niet schieten”. Meld je snel aan!

(Voor deze activiteit geldt een geldelijke bijdrage van 10 euro)

> Klik hier om je direct in te schrijven

 

Tijd: 10:00 - 16:00
Locatie: Paintball Jungle in Wormerveer 

Sollicitatietraining
do 9 apr 2015

Ben jij student en zou je willen starten bij een toonaangevende organisatie voor een traineeship of een startersfunctie? Meld je dan nu aan voor de E-assessmenttraining - een sollicitatietraining. Vaak wordt voor bovenstaande banen het E-assessment ingezet als selecterend onderdeel en via de training leer je in 1 dag de belangrijkste elementen van het E-assessment (Logisch-, Verbaal- en Numeriek redeneren). 

De training zal plaatsvinden op 9 april a.s. van 17:00 uur tot 19:00 uur op de OMHP. 
Meld je snel aan, wat vol is vol!

 

> Klik hier om je direct in te schrijven

Themaronde: 'Start to Finish'
ma 13 apr 2015 - ma 20 apr 2015

Themaronde: 'Start to Finish' (13, 16, 17 en 20 april)

In de maand april organiseert de JFAS wederom de Themaronde! Het thema voor dit studiejaar is 'Start to Finish', waarbij met Loyens & Loeff, Stibbe en De Brauw Blackstone Westbroek naar verschillende belangrijke aspecten van een procedure wordt gekeken. Pleiten, onderhandelen en kennis, alles komt voorbij! De Themaronde bestaat uit een bezoek aan de drie advocatenkantoren, en een gezamenlijk diner. Bij de kantoorbezoeken wordt uitleg over het kantoor gegeven en zal er een interactief programma plaatsvinden. De kantoorbezoeken worden afgesloten met een borrel, zodat je op informele wijze in contact kunt komen met kantoorgenoten. Maandag 20 april zal met alle deelnemende kantoren gedineerd worden.

Programma:
Maandag 13 april De Brauw Blackstone Westbroek
Donderdag 16 april Loyens & Loeff
Vrijdag 17 april Stibbe
Maandag 20 april Diner met de deelnemende kantoren.

Ben jij derde- of vierdejaars meld je dan nu aan!


> Klik hier om je direct in te schrijven

Dies Natalis
do 16 apr 2015

Op donderdag 16 april viert de JFAS haar 104e verjaardag! Kom met ons proosten op deze feestelijke gelegenheid. We beginnen zoals altijd om 21:30 in de Heeren van Aemstel.

Inhouse-dag Rabobank
do 23 apr 2015

Ben jij derdejaars- of masterstudent en benieuwd hoe jouw carrière er als jurist bij een grote bank uitziet? Ga dan met de JFAS mee naar het hoofdkantoor van de Rabobank. Tijdens de inhousedag krijg je een rondleiding door het kantoor en zal er een presentatie worden gegeven over het verschil tussen de advocatuur en een bedrijfsjuridische functie bij de Rabobank. De dag zal afgesloten worden met een inhouse-borrel. Tijdens de borrel heb je natuurlijk uitgebreid de mogelijkheid om kennis te maken met de kantoorgenoten. Wil jij kennismaken met de juridische afdeling van de Rabobank? Meld je dan nu aan!

> Klik hier om je direct in te schrijven

Masterreis New York & Washington D.C.
wo 29 apr 2015 - di 12 mei 2015
Met een groep van 25 studenten gaan we van 29 april tot en met 12 mei ‘The Big Apple’ verkennen op cultureel- en juridisch gebied. Ook zullen we een aantal dagen doorbrengen in de hoofdstad van de Verenigde Staten: Washington D.C. Op dit moment zijn we druk bezig met de invulling van onze dagen met leuke en leerzame activiteiten. Er is genoeg te doen, dus er zal een erg divers en actief programma zijn, met uiteraard voldoende vrije tijd om zelf rond te banjeren door Central Park, selfies te maken op het Empire State Building of een bezoek te brengen aan het Capitol en het Washington Monument. Voor slechts €650 krijg je de vliegreis, overnachtingen, een aantal maaltijden en verschillende activiteiten.
Ben je een masterstudent en wil je mee naar New York en Washington? Meld je dan aan vóór 15 maart!

 

> Klik hier om je direct aan te melden (upload je CV en motivatie)
Hockeytoernooi Loyens & Loeff
do 21 mei 2015
Op donderdag 21 mei zal het Loyens & Loeff hockeytoernooi 2015 plaatsvinden. Ook de JFAS doet dit jaar weer mee. Om er een leuke dag van te maken zijn wij op zoek naar enthousiaste leden die het JFAS-team komen versterken. Je hebt tot uiterlijk 2 april aanstaande om je aan te melden. 
 
Omdat het team uit maximaal 15 mensen mag bestaan, zullen wij bij meer aanmeldingen een selectie maken op basis van hockeyervaring. Upload daarom bijgaand een document waarin jij jouw hockey skills toelicht. Uiterlijk woensdag 8 april zul je van ons bericht krijgen naar aanleiding van je aanmelding. 

> Klik hier om je direct in te schrijven 

Activiteiten partners

Afgelopen activiteiten

Inloggen MijnJFAS
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Problemen met inloggen?
Ondervind je problemen met inloggen?
Stuur dan een e-mail secretaris@jfas.com.
©2015 JFAS - Alle rechten voorbehouden
§ Sitemap
§ Disclaimer
§ Algemene voorwaarden