Aankomende activiteiten

JFAS

Lecture Urgenda: 'Revolutie met Recht en de klimaatzaak tegen de Nederlandse Staat
 '
do 27 nov 2014

Urgenda is de organisatie voor duurzaamheid en innovatie die Nederland, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, sneller duurzaam wil maken.

Vorig jaar hebben zij samen met meer dan 800 burgers de Staat gedagvaard voor het onvoldoende nemen van maatregelen om gevaarlijke klimaatverandering te voorkomen.

In de rechtszaak stelt Urgenda dat nu de politiek niet zijn verantwoordelijkheid neemt er een rol voor de rechter bestaat bij het beschermen van een leefbare planeet voor huidige en toekomstige generaties. Rechters kunnen namelijk, zo blijkt uit ’Revolutie met recht’ van Roger H. J. Cox, het klimaat nog redden en de status quo in de energiewereld doorbreken.

Donderdag 27 november zal Dennis van Berkel, jurist bij Urgenda, ons hier meer over vertellen en uitleggen welke rol er voor de jurist is weggelegd.

Meld je aan en ontvangen gratis een studenten kopie van het boek van ‘Revolutie met Recht’ van Roger H. J. Cox.

Tijd: 15:45 - 18:00

> Klik hier om je direct in te schrijven

Houthoff Buruma Breakfast
do 27 nov 2014

Ben je als derde- of vierdejaars student geïnteresseerd in Houthoff Buruma en wil je op een leuke informele manier kennismaken met dit grote kantoor? Meld je dan nu aan voor het Houthoff Buruma Breakfast van 27 november in het Intercontinental Amstel Hotel, zodat je de dag goed en leerzaam kunt beginnen. Er is maar beperkt plaats, dus meld je snel aan door je CV bij te voegen.

Tijd: 8:30 - 11:00

> Klik hier om je direct in te schrijven

Gratis sollicitatietraining t.w.v. €149
ma 1 dec 2014
Ben jij student en zou je willen starten bij een toonaangevende organisatie voor een traineeship of een startersfunctie? Meld je dan nu aan voor de E-assessmenttraining - een sollicitatietraining. Vaak wordt voor bovenstaande banen het E-assessment ingezet als selecterend onderdeel en via de training leer je in 1 dag de belangrijkste elementen van het E-assessment (Logisch-, Verbaal- en Numeriek redeneren). 

De training zal plaatsvinden om 1 december a.s. van 17:00 uur tot 19:00 uur in zaal A0.09 in de OMHP. 

Meld je snel aan, wat vol is vol!


> Klik hier om je direct in te schrijven

Filmavond Rode Kruis
wo 3 dec 2014

Wij zullen met de JFAS een bezoek brengen aan het Rode Kruis in Amsterdam. Hier zal er een film vertoond worden over dilemma's die een rol kunnen spelen bij het Oorlogsrecht. Voorlichters van het Rode Kruis zullen voorafgaand aan de film uitleg geven over het Rode Kruis, ICRC en de basisprincipes van het oorlogsrecht. Ook zullen zij toelichting geven op de toepasbaarheid van deze regels op het gebruik van unmanned vehicles en de dilemma's die deze met zich meebrengen. Dit is een leuke manier om kennis te maken met het Oorlogsrecht en de rol van het Rode Kruis.> Klik hier om je direct in te schrijven

Sinterklaasborrel
do 4 dec 2014

Kom gezellig borrelen met je medestudenten in de Heeren van Aemstel vanaf 21:30!

Kerstgala
vr 19 dec 2014

Op 19 december organiseert de JFAS een kerstgala voor al haar leden. Trek je mooiste jurk of smoking maar vast uit de kast en kom met ons dansen op vrijdag 19 december! Meer informatie volgt. 

 

Activiteiten partners

Afgelopen activiteiten

Inloggen MijnJFAS
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Problemen met inloggen?
Ondervind je problemen met inloggen?
Stuur dan een e-mail secretaris@jfas.com.
©2014 JFAS - Alle rechten voorbehouden
§ Sitemap
§ Disclaimer
§ Algemene voorwaarden