Aankomende activiteiten

JFAS

Oktoberborrel
do 9 okt 2014

Kom gezellig borrelen met je medestudenten in de Heeren van Aemstel vanaf 21:30!

Kantoorbezoek Loyens & Loeff
vr 10 okt 2014

Loyens & Loeff is één van de grootste advocatenkantoren van Nederland en zij opent 10 oktober haar deuren voor een select groepje studenten! Ben jij derde- of vierdejaars student aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en ambieer je een toekomst in de top van de advocatuur? Meld je dan nu aan voor dit kantoorbezoek, en maak op een leuke manier kennis met Loyens & Loeff!

> Klik hier om je direct in te schrijven 

'In gesprek met Buitenlandse Zaken'
do 30 okt 2014

30 oktober zal de JFAS op bezoek gaan bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier zullen we meer informatie krijgen over de structuur en de werkzaamheden van het Ministerie. De focus zal hierbij liggen op Consulaire dienstverlening. Altijd al willen weten wat het Ministerie van Buitenlandse Zaken nu precies doet? Meld je dan nu aan!

> Klik hier om je direct in te schrijven

Top of Tax
vr 7 nov 2014

JFAS en Sefa (Faculteitsvereniging Economie en Bedrijfskunde van de UvA) organiseren dit collegejaar voor het eerst een fiscaal top evenement. Een evenement waarbij tien fiscaal rechtenstudenten en tien fiscale economie studenten hun krachten bundelen om tot optimaal resultaat te komen. Ben jij derde- of vierdejaars student fiscaal recht en ambieer je een toekomst in de top van de advocatuur? Meld je dan voor 31 oktober aan.

> Klik hier om je direct in te schrijven

Story behind the headlines
do 13 nov 2014

De hele dag door zien wij verschillende nieuwsberichten verschijnen, maar wat is het juridische verhaal hier achter? Paul Vine, partner bij Norton Rose Fullbright, zal dit collegejaar een aantal keer "the story behind the headline" juridisch duiden. De eerste presentatie staat gepland op 13 november. De JFAS gaat dan op bezoek bij Norton Rose Fullbright en zal hier een presentatie krijgen over de juridische kant van een actueel thema. Een leuke manier om kennis te maken met Norton Rose Fullbright.

> Klik hier om je direct in te schrijven

Sinterklaasborrel
do 4 dec 2014

Kom gezellig borrelen met je medestudenten in de Heeren van Aemstel vanaf 21:30!

Activiteiten partners

Afgelopen activiteiten

Inloggen MijnJFAS
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Problemen met inloggen?
Ondervind je problemen met inloggen?
Stuur dan een e-mail secretaris@jfas.com.
©2014 JFAS - Alle rechten voorbehouden
§ Sitemap
§ Disclaimer
§ Algemene voorwaarden