Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen

Over dit evenement

Categorie
Carrièregericht
Organisator
AJB-bestuur
Datum en tijd
12 mrt. 2019 11:00 - 19:30

Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen

Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen 2019

Op 12 en 13 maart zullen de Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen plaatsvinden. Hét evenement dat studenten en juridische instellingen op een laagdrempelige manier met elkaar laat kennismaken. De AJB 2019 zal het resultaat zijn van een intensieve samenwerking tussen de JFAS en QBDBD. Door de krachten te bundelen werken wij toe naar twee geweldige dagen voor alle Amsterdamse juridische studenten.

Dag 1

Tijdens de eerste dag van de Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen maak je door middel van presentaties, workshops en persoonlijke gesprekken op een intensieve maar laagdrempelige manier kennis met verschillende juridische kantoren en bedrijven. Een uitgelezen kans voor gemotiveerde studenten om zich te oriënteren op hun toekomst.

Dag 2 ‘The Challenge’ 

Op dag 2 vindt The Challenge plaats. Wanneer jij op basis van je CV wordt geselecteerd voor deze dag neem je deel aan een masterclass bij één van de deelnemende kantoren. Dit zal je helpen om samen met andere studenten een casus op te lossen. Deze zaak zul je gaan bepleiten in de Rechtbank Amsterdam, ten overstaande van echte rechters. Dé manier om jezelf te bewijzen! 

Klik hier voor meer informatie of bezoek de website van de AJB

Meld je nu aan via de website!