Etiquettediner

Over dit evenement

Categorie
Carrièregericht
Datum en tijd
12 jun. 2023 18:00 - 18:00

Good manners mean good business!”
Wie vertrouwd is met zakelijke omgangsvormen en etiquette onderscheidt zich als iemand die een blijvende indruk achterlaat. En dat wil je natuurlijk!
Tijdens het etiquettediner vertellen we je over de ins en outs van etiquette. Etiquette tijdens recepties en evenementen maar ook etiquette aan tafel. Want weet jij hoe je je glas moet vasthouden tijdens een receptie of waar je je armen/handen moet laten als je iemand te woord staat? En waar staat bij een diner het bordje voor jouw broodje ook alweer? En hoe zat dat nou met het bestek? Allemaal vragen waar je tijdens het etiquettediner een antwoord op krijgt.

12 juni aanstaande vindt het etiquettediner met Damsté plaats. Tijdens dit diner zullen wij alles te weten komen over verschillende etiquettes. Het diner zal aanvangen om 18:00 uur en eindigen rond 22:00 uur. De locatie van het diner is Westervilla. 

Damsté is een zogenoemd full service kantoor met vestigingen in Amsterdam, Almelo, Hengelo en Enschede. Een voorbeeld van een aantal rechtsgebieden: arbeidsrecht, familierecht, bestuursrecht, gezondheidsrecht, ondernemingsrecht etc. Tijdens het diner zullen een aantal kantoorgenoten aanwezig zijn om nader kennis te maken!