GLE New York

Over dit evenement

Categorie
Internationaal
Datum
17 - 24 nov. 2022

GLE New York

Na jarenlang geduldig te hebben gewacht, is ie er eindelijk weer…. de GLE-reis!!🤩🤩
En wij zouden natuurlijk JFAS niet zijn als we niet gelijk groots zouden uitpakken, en daarom reizen we af naar the land of the free and the home of the brave: de Verenigde Staten🇺🇸

De Global Legal Experience reis is een inhoudelijke reis, gericht op gemotiveerde derdejaars- en masterstudenten die zich graag juridisch breed willen oriënteren.

We zullen 17 november met deze groep afreizen naar New York om ons daar een week onder te dompelen in alles wat de Big Apple te bieden heeft. Denk aan een zorgvuldig uitgewerkt programma boordevol kantoorbezoeken, lezingen en allerlei andere juridische activiteiten. Uiteraard zal er ook meer dan genoeg ruimte zijn om ook deze prachtige stad te verkennen!

Voor de reis wordt een eigen bijdrage van €600,- gevraagd. Dit is inclusief: vliegticket, verblijf (inclusief ontbijt), museum, OV-ticket en 2x dineren in NYC! 🔥

De aanmeldingen gaan 6 oktober 16:00 open. Wees er snel bij, want voor deze felbegeerde reis zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar!