JFAS X OVAS bezoeken Lemstra van der Korst

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Acquisitie Commissie
Datum en tijd
19 apr. 2018 15:30 - 17:30
Locatie
Prins Hendriklaan 16, 1075 BC Amsterdam

JFAS X OVAS bezoeken Lemstra van der Korst

Op donderdag 19 april is de JFAS samen met OVAS te gast bij Lemstra van der Korst. 

"Lemstra Van der Korst is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich richt op de ondernemingsrechtelijke procespraktijk. De advocaten van Lemstra Van der Korst hebben ruime ervaring in het adviseren van nationale en internationale ondernemingen. Doel is het voorkomen van nieuwe geschillen en het oplossen van bestaande geschillen.

Tot de expertise van het kantoor behoren het voeren van procedures bij de ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam en collectieve acties en schikkingen onder de Wet Collectieve Afwikkeling Massaschade. Lemstra Van der Korst heeft ruime ervaring in het voeren van (inter)nationale arbitrageprocedures. Lemstra Van der Korst beschikt over een uitgebreid netwerk van good friends in de belangrijkste jurisdicties binnen de Europese Unie en de Verenigde Staten." - lvdk.com

Het bezoek begint om 15:30. Na een presentatie van het kantoor zullen wij een juridisch inhoudelijke quiz spelen. Wil jij op een informele wijze kennis maken met het ondernemingsrecht of misschien zelfs een toekomstige werkgever? Meld je aan voor het bezoek!