JFAS x SFEER Wintersport

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Internationaal
Organisator
109e Bestuur
Vanaf
4 jan. 2020 15:00:00
Tot
11 jan. 2020 20:00:00
Locatie
Val Thorens

JFAS x SFEER Wintersport

De voorbereidingen voor de wintersport zijn al in volle gang en de aanmeldingen zullen maandag 7 oktober 13.00 uur opengaan!

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Daarom zal de wintersport dit jaar wederom samen met SFEER worden georganiseerd. Waar we naartoe gaan? Dat houden we nog even geheim. Wel geven we jullie hierbij al wat meer informatie over reis, prijs en verschillende mogelijkheden

De reis zal plaatsvinden van 4 t/m 11 januari 2020 en kost slechts €425,00! Dit bedrag is inclusief:

-        6-daagse skipas*

-        5 overnachtingen

-        Vervoer

-        Toeristenbelasting

-        ANVR & SGR zekerheden

LET OP: het bedrag is exclusief de borg ad €100,00.

Mogelijkheden tot uitbreiding:

Bij de reis zit reeds een 6-daagse skipas inbegrepen zodat jij elke dag op de piste kunt staan. De skipas is echter voor een beperkt gebied (140 km piste), maar voor slechts €43,- kan je deze skipas, voor de gehele reis, upgraden naar het uitgebreide gebied (600 km)! Wij raden jullie dan ook zeker aan dit te doen! Het huren van ski’s en bijbehorend materiaal behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de minder ervaren wintersporters zal er ook een mogelijkheid zijn tot het bijboeken van ski- en snowboardlessen. Als laatste, aangezien je niet genoeg verzekerd kunt zijn, kun je uiteraard ook een reis- en annuleringsverzekering aan het pakket toevoegen.

Na de aanmelding ontvang je direct een mail met informatie over hoe je de inschrijving compleet kunt maken. Geen mail ontvangen? Check je spambox voor de zekerheid en neem anders contact op!

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen!