Lezing International Justice Mission

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Carrièregericht
Organisator
Goede Doelencommissie
Datum en tijd
30 apr. 2019 17:00 - 18:00
Locatie
REC A, A2.11

Lezing International Justice Mission

Lezing International Justice Mission

Al geruime tijd is de Goededoelencommissie bezig met het organiseren van een loterij en een benefietconcert. De opbrengst hiervan zal worden gedoneerd aan het project ‘Defend the Innocent’ van de organisatie International Justice Mission. 

IJM zet zich sinds 1997 in voor internationale mensenrechten en rechtshandhaving. Hun gemeenschappelijke doel is het tegengaan van onrecht door transformatie van het bestaande rechtssysteem. Zo proberen ze ervoor te zorgen dat de macht niet alleen in handen van de rijken ligt maar dat ook de armen een stem hebben.

Dinsdag 30 april zal een lezing plaatsvinden die zal worden gegeven door een spreker van de organisatie International Justice Mission. 
Anne-Nicole zal meer vertellen over het IJM in het algemeen en zal zij verder het project ‘Defend the Innocent’ specifiek uitlichten. 

Klinkt het inzetten van je studie Rechten voor het goede doel in plaats van de zakelijke wereld ingaan jou ook als muziek in de oren? Gaat jouw hart sneller kloppen van het transformeren van rechtssystemen voor het grotere goed? Er zal meer informatie gegeven worden over stageplekken en werkmogelijkheden voor tijdens of na je studie.