Nieuws

JFAS presenteert studentendebat

JFAS presenteert studentendebat

Woensdag 12 juni presenteert JFAS het officiële studentendebat, met André Nollkaemper en ons allen bekend: Edgar du Perron. De redactie van de Nota Bene heeft een aantal pittige stellingen bedacht die zullen gaan over het faculteitsbeleid en over politiek & maatschappij die door beide heren en acht studenten verdedigd of bekritiseerd zullen worden.

Twee teams zullen rivaliseren om de winnaar van de avond te worden, maar daar is de strijd nog niet gestreden! Ook kun je als individuele debater de titel 'beste debater van de avond' behalen!

Een officiële jury zal aantekeningen maken en haar mening met ons delen aan het eind van het debat, maar vergeet niet ook de lachers op je hand te hebben: het publiek kijkt kritisch mee en zal aan het eind van de avond ook de publiekswinnaar bekend maken!

De teams bestaan uit vijf mensen, maar twee plekken zijn al opgevuld: decaan André Nollkaemper en oud-decaan, maar huidig raadsheer bij de Hoge Raad Edgar du Perron nemen allebei aan een team deel. Er is dus maar plek voor acht leden om mee te doen aan het debat! Praat jij iedereen onder de tafel en win je elke discussie? Meld je dan aan en debatteer mee!

https://www.jfas.com/activiteiten/jfas-debat/join/23254

Let op: alleen JFAS-leden kunnen deelnemen aan het debat.

Smul jij liever vanaf de zijlijn van de redetwisters in de arena? Kom dan in het publiek zitten en bepaal aan het eind van de avond wie volgens jou het debat het beste gevoerd heeft. Kun je het toch niet laten om te laten weten hoe het volgens jou zit? Grijp dan tussen de stellingen door de microfoon en laat je stem horen!

Let op: ook niet-leden kunnen naar het debat komen kijken!

https://www.jfas.com/activiteiten/jfas-debat/join/23310

Mis het niet en kom naar het JFAS Studentendebat!

https://www.jfas.com/activiteiten/jfas-debat

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen