Programma 2023

Amsterdamse Juridische Bedrijvendag 2023

De AJB zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 17 maart 2023 in het Leonardo Royal Hotel. De dag begint met het ontvangst om 08:30 en om 09:00 zal de voorzitter Bart Krom de dag openen tijdens het symposium, gevolgd door een spreker die een interessant onderwerp aan zal stippen. Op de dag zullen circa 25 (juridische) partners aanwezig zijn om diverse workshops te verzorgen om vervolgens de dag op een gezellige wijze af te sluiten met een borrel in combinatie met de banenmarkt rond 18:00. 

Kortom, is er tijdens deze gevulde dag meer dan genoeg tijd om onze partners te leren kennen en zo heel wat op te doen voor je toekomst. Je leert niet alleen welk kantoor bij jou past, maar ook welke rechtsgebieden thuishoren bij de diverse partners.

Dit evenement kost €10,-. Hiervoor krijg je heel veel informatie en inspiratie voor je toekomstige loopbaan. Daarnaast ontvang je nog een leuke goodiebag en tijdens de dag een heerlijke lunch.

Aanmelden kan via de website van de AJB, www.deajb.nl , door op de aanmeldknop rechts bovenin te klikken! Hierbij kan je ook je voorkeur voor het volgen van een workshop bij een van de partners aangeven.

Wacht niet langer en meld je snel aan voor de AJB, tot 17 maart!

AJB_Post_.jpeg