Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen

AJB_logo_klein-01.png

Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen 2019

Op 12 maart en 3 mei 2019 hebben de Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen plaats gevonden. Hét evenement dat studenten en juridische instellingen op een laagdrempelige manier met elkaar laat kennismaken. De AJB 2019 was het resultaat van een intensieve samenwerking tussen JFAS en QBDBD. Door de krachten te bundelen hebben wij toe gewerkt naar twee geweldige dagen voor alle Amsterdamse juridische studenten.

Dag 1

Tijdens de eerste dag van de Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen maak je door middel van presentaties, workshops en persoonlijke gesprekken op een intensieve maar laagdrempelige manier kennis met verschillende juridische kantoren, bedrijven en instanties. Een uitgelezen kans voor gemotiveerde studenten om zich te oriënteren op hun toekomst. 

Dag 2 ‘The Challenge’

Op dag 2 vindt The Challenge plaats. Wanneer jij op basis van je CV wordt geselecteerd voor deze dag neem je deel aan een masterclass bij één van de deelnemende partners. Dit zal je helpen om samen met andere studenten een casus op te lossen. Deze zaak zal je vervolgens bepleiten in de rechtbank, ten overstaande van rechters van de Rechtbank Amsterdam. Kortom, dé manier om jezelf te bewijzen! 

De AJB 2020 meemaken? Houd dan de website en facebook in de gaten!