Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen

AJB_logo_klein-01.png

Afgelasting AJB

Als gevolg van de wereldwijde uitbraak van het coronavirus (COVID-19), moeten wij als het bestuur van Stichting Amsterdamse Juridische Bedrijvendag helaas mededelen dat de Amsterdamse Juridische Bedrijvendag (AJB) op 12 maart 2020 niet meer zal plaatsvinden.

Een aantal van onze partners heeft vanwege het heersende coronavirus besloten niet meer aanwezig te zijn bij de AJB. Dit is een keuze die wij als bestuur respecteren. Als gevolg van de afmeldingen in samenhang met het grote aantal aanmeldingen van studenten blijkt de AJB organisatorisch niet meer haalbaar. Wij hebben ons uiterste best gedaan om de AJB alsnog te laten plaatsvinden, maar helaas mocht dit gezien de omstandigheden niet baten.

Vanzelfsprekend staat voor ons de gezondheid van deelnemers, partners en de organisatie voorop. Vanwege de omvang en de opzet van het evenement kunnen wij de gezondheidsrisico’s voor de deelnemers en partners niet uitsluiten. Het zou daarom in deze situatie dan ook onverantwoordelijk zijn om het evenement door te laten gaan.

Mocht je verder vragen hebben met betrekking tot de AJB dan kan je een mail sturen naar secretaris@deajb.nl. Wij zullen je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wij willen jullie allemaal bedanken voor de getoonde interesse en de vrijgemaakte tijd. Wij hopen jullie graag te zien op de volgende editie van de AJB!

Namens het 23e bestuur van Stichting Amsterdamse Juridische Bedrijvendag