Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen

AJB_logo_klein-01.png

Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen 2019

Op 12 en 13 maart zullen de Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen plaatsvinden. Hét evenement dat studenten en juridische instellingen op een laagdrempelige manier met elkaar laat kennismaken. De AJB 2019 zal het resultaat zijn van een intensieve samenwerking tussen de JFAS en QBDBD. Door de krachten te bundelen werken wij toe naar twee geweldige dagen voor alle Amsterdamse juridische studenten.

Dag 1

Tijdens de eerste dag van de Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen maak je door middel van presentaties, workshops en persoonlijke gesprekken op een intensieve maar laagdrempelige manier kennis met verschillende juridische kantoren en bedrijven. Een uitgelezen kans voor gemotiveerde studenten om zich te oriënteren op hun toekomst.

Dag 2 ‘The Challenge’

Op dag 2 vindt The Challenge plaats. Wanneer jij op basis van je CV wordt geselecteerd voor deze dag neem je deel aan een masterclass bij één van de deelnemende kantoren. Dit zal je helpen om samen met andere studenten een casus op te lossen. Deze zaak zul je gaan bepleiten in de Rechtbank Amsterdam, ten overstaande van echte rechters. Dé manier om jezelf te bewijzen!

Softskilldag 18 januari

Dit jaar introduceert het bestuur van de AJB op vrijdag 18 januari een extra dag. In samenwerking met Qompas vindt een softskilldag plaats die jou klaarstoomt voor de sollicitatie die je zomaar je droombaan kan opleveren!
Door middel van een CV-check, sollicitatie- en assessmenttraining ben jij aan het eind van de dag optimaal voorbereid om tijdens een gesprek het beste van jezelf te laten zien.
De dag begint om 11:00 uur en na een verzorgde lunch zullen we de dag hervatten tot ongeveer 16:00 uur. Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar info@deajb.nl en ga voorbereid de banenmarkt op!

Aanmelden voor de Amsterdamse Juridische Bedrijvendagen op 12 en 13 maart 2019 kan vanaf 1 februari!

Kijk voor meer informatie op www.deajb.nl, onze facebookpagina, LinkedIn of op Instagram.