Kantoren

Kom bij de grootste probleemoplosser van Nederland! Als er één ding is wat ons drijft, dan is het gerechtigheid. Juist ook voor die mensen die daar minder makkelijk aanspraak op kunnen maken. Mensen die wakker liggen door een arbeidsgeschil, of door een buurman die de erfgrens niet zo nauw neemt. Echte mensen met echte problemen. Problemen die wij helpen oplossen. Ieder jaar meer dan 70.000 keer. We zijn dan ook niet zomaar een advocatenkantoor, of juridisch dienstverlener. Wij zijn echte probleemoplossers. Geloof jij ook in gerechtigheid én houd je van problemen oplossen? Kom bij de grootste probleemoplosser van Nederland.

Meer informatie


BarentsKrans is een Nederlands advocaten- en notarissenkantoor, gevestigd op een historische locatie in het centrum van Den Haag. Met ongeveer 80 advocaten en (kandidaat-)notarissen werken wij elke dag aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Onze juristen werken in kleine teams vanuit hun eigen expertise: zo halen we op een hoog juridisch niveau het beste uit onze kennis en uit elkaar.

Meer informatie


Als het grootste kantoor van Oost-Nederland met een vestiging in Amsterdam, kies je bij Damsté voor een hooggekwalificeerd kantoor met ambitie waar je het beste uit jezelf haalt. Tegelijkertijd vind je hier een informele sfeer, jonge collega’s en veel ruimte voor gezelligheid. Zo is Damsté. 

Meer informatie


De Brauw. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit werk wordt gedaan in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory. De Brauw staat al 145 jaar bekend om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling in de juridische sector. En daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw talent om kantoor te versterken.

Meer informatie


Groot & Evers Gerechtsdeurwaarders en Incassobureau Onze kernwaarden zijn sinds jaar en dag voor ons een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en oplossingsgericht werken is in onze visie de sleutel tot succes. Wij zijn landelijk werkzaam en inmiddels uitgegroeid tot een specialist in onze branche. Als één van de weinige kantoren in Nederland zijn wij gespecialiseerd in ambtelijke werkzaamheden. Denk onder meer aan het betekenen van dagvaardingen en vonnissen en het leggen van beslagen. We doen dit in opdracht van veel grote en kleinere advocatenkantoren in heel Nederland. Wij zijn van mening dat elke zaak zo snel mogelijk geregeld dient te worden. Of het nu gaat om advocatuur, incasso of mediation: wij weten de wederpartij altijd te vinden om elke opdracht tot een goed einde te brengen.

Meer informatie


NewGround Law is een innovatief top niche advocaten- en notarissenkantoor op de Zuidas in Amsterdam, gestart in 2019 door de top van Nederlandse vastgoedjuristen. Samen goed voor ruim honderd jaar ervaring, een grote diversiteit aan cliënten en een eigenzinnige kantoorformule om conventies in de markt te doorbreken. We richten ons op hetgeen er écht toe doet. En als het moet doen we het ook écht helemaal anders. Dat is NEWGROUND.

Meer informatie


Osborne Clarke is een internationaal advocatenkantoor met 26 kantoren in 9 landen, met meer dan 1300 advocaten, notarissen en fiscalisten. We leveren topkwaliteit aan topcliënten. Verder doen wij het écht anders. Ons Nederlandse kantoor ligt aan de rand van de Zuidas in Amsterdam. Fun, work-life balance en respect zijn onze kernwaarden. Wij gaan voor leuk werk voor leuke cliënten. Wij hanteren geen minimum urennorm, zijn niet hiërarchisch en iedereen heeft inspraak. Wij werken op het hoogste niveau, maar zijn tegelijkertijd ontspannen en vinden het belangrijk dat er veel wordt gelachen.

Meer informatie


Allen & Overy is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa.

Meer informatie


Werken op topniveau, terwijl je ondertussen zeeën van vrije tijd hebt is een onmogelijke combinatie. Wie bij een toonaangevend advocatenkantoor werkt, investeert in zichzelf. En daarvoor moet je keuzes maken.

Meer informatie


Werken bij BUREN betekent dat je werkt bij een groeiend kantoor met grenzeloze ambities. Een kantoor waar de deur voor iedereen openstaat met een informeel en persoonlijk karakter. Bij BUREN heb je veel ruimte voor eigen initiatief. Jouw zaken zijn multidisciplinair, branche-overstijgend en hebben vaak een internationaal karakter. Je krijgt bij ons de kans om in een team van professionals te werken aan interessante, mooie zaken. Dit doen we vanuit de kantoren in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai. Bij BUREN kent je carrière geen grenzen. BE UNSTOPPABLE. 

Meer informatie