Damsté

Damsté

Dit is Damsté 

Als je voor Damsté kiest, kies je voor ondernemerschap en vindingrijkheid. Je vindt hier een groot aantal rechtsgebieden onder één dak: aanbesteding, mededinging, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouw en vastgoed, erfrecht, familierecht, letselschade, notariaat, ondernemingsrecht en strafrecht. De nadruk ligt op advies, maar we procederen ook, als het moet tot op het hoogste niveau. In totaal hebben we zo’n 170 medewerkers. 

 

Geworteld in Twente

We zitten al meer dan 100 jaar in Twente en voelen ons erg betrokken bij de regio. Daarom sponsoren we lokale initiatieven. Sinds 2017 hebben we een kantoor in Amsterdam, om de band met het westen van het land te verstevigen. Je kunt dus genieten van de rust en ruimte van Twente of kiezen voor de dynamiek van de hoofdstad. 

 

Beste werkgever

Onze medewerkers geven enorm hoge waarderingscijfers. De belangrijkste reden: we combineren een hoge mate van professionaliteit, bevlogenheid en vakkennis met een toegankelijke sfeer en oog voor iedere medewerker en cliënt. Dat waarderen onze collega’s.  

 

Het beste uit jezelf halen

Bij Damsté haal je het beste uit jezelf. Je krijgt al snel je eigen dossiers, zodat je het vak goed in de vingers krijgt. Ook complexe vragen komen op je bureau terecht. Het beste uit jezelf halen betekent ook dat je de nadruk mag leggen op waar jij goed in bent. Ben je heel communicatief? Dan praat je veel met cliënten. Werk je graag op jezelf? Dan kun je bijvoorbeeld veel annoteren. Wij vragen je niet om in alles goed te zijn – we geven je de kans om te doen waar jouw talent ligt. En daar geven we je alle gereedschappen voor, ook qua opleiding. Zo kun je opleidingen volgen aan onze eigen academie. Vrijheid en zelfstandigheid, daar geloven we in.

 

Werken moet leuk zijn

Als je zo’n 40 uur per week op een plek doorbrengt, is het belangrijk dat je het er naar je zin hebt. Bij Damsté hechten we daarom erg aan gezelligheid en een informele sfeer. We lunchen met elkaar wanneer het kan en organiseren regelmatig kantoorborrels en bedrijfsuitjes. Daarbij geloven we erin dat werk leuk blijft wanneer je genoeg tijd hebt voor andere zaken. Opladen is belangrijk. Daarom werken we op reguliere kantooruren en is de laptop in de avond en in het weekend in principe dicht.  

 

Altijd plaats voor talent

Heb je interesse in Damsté? Stuur dan gerust een bericht of open sollicitatie via onze website www.damste.nl/werken-bij. Voor mensen met talent is er bij Damsté altijd plaats. Je hoeft niet te wachten tot er een plek vrijkomt. We hebben bovendien een open-partnerstructuur. Dit betekent dat wanneer jij wilt doorgroeien naar de positie van partner en je hebt het talent, dan is dit gewoon mogelijk. Zo is Damsté.  

 

Vragen?

Neem dan gerust contact op met onze manager personeel en organisatie Anne Harperink via 06 - 20 43 52 09 of harperink@damste.nl.