DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht

DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht

Wil jij werken bij een informele organisatie met circa 20 gedreven, betrokken en gezellige collega’s? Ben jij op zoek naar een multidisciplinair nichekantoor gericht op de commerciële bouw- en vastgoedpraktijk? En wil je ook de ruimte om jezelf op hoog niveau te ontwikkelen tot een veelzijdig en zelfstandig (vastgoed)adviseur waarbij je het (juridische) speelveld van de vastgoedsector echt overziet? Dan ben jij bij ons aan het goede adres! Bij ons kun je samen met advocaten, belastingadviseurs en (kandidaat-)notarissen daadwerkelijk integraal cliënten van dienst zijn.

Bij DUDOK behandelen wij complexe vraagstukken met een persoonlijke aanpak en no-nonsense mentaliteit. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die creatief zijn en oplossingsgericht (durven) denken. Zo menen wij als geen ander alternatieve oplossingen aan te dragen voor onze cliënten. Denk daarbij aan nationale en internationale beleggers in vastgoed, commerciële ontwikkelaars en bouwers, ondernemingen met veel vastgoed op de balans, vermogende particulieren, woningcorporaties, zorginstellingen en gemeenten.

Dus, heb jij interesse in bouwrecht, aanbestedingsrecht, projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, financiering en zekerheden, vastgoedtransacties, huurrecht, belastingrecht of het notarieel recht, dan maken wij graag kennis met jou.

Benieuwd naar onze carrièremogelijkheden? Wees welkom en neem contact op met Remco Vissink (advocaat) op 06-4769 2876 of rvissink@dudoklegal.nl. Neem ook eens een kijkje op onze website www.dudoklegal.nl.