Fort Advocaten

Fort Advocaten

Middelgroot kantoor aan het Vondelpark

act Fort Advocaten (“act FORT”) is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd aan het Vondelpark in Amsterdam. Het kantoor bestaat uit ca. 30 advocaten, waarvan tien partners.

Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht

act FORT is een gespecialiseerd kantoor in Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht, met bijzondere expertise in de sectoren vastgoed, retail en hotels & leisure. Onder deze specialismes vallen:

Ondernemingsrecht

  • Fusies & Overnames
  • Corporate & Commercial Litigation
  • Insolventierecht & Herstructurering
  • Arbeidsrecht

Vastgoedrecht:

  • Bestuursrecht
  • Huurrecht
  • Franchiserecht

act FORT Internationaal

act FORT is onderdeel van act legal, een groeiende alliantie van onafhankelijke, middelgrote advocatenkantoren in tien Europese landen die opereren in de top van de markt. Naast Amsterdam heeft act legal kantoren in Bratislava, Brussel, Boedapest, Frankfurt, Madrid, Parijs, Praag, Wenen en Warschau.

Student-stage

De student-stage bij act FORT duurt twee maanden, waarin je volwaardig deel uit maakt van ons kantoor. Als student-stagiair word je direct betrokken bij echte dossiers en maak je kennis met alle rechtsgebieden binnen act FORT. Je woont zittingen bij, schrijft adviezen, assisteert bij het voorbereiden van processtukken en verricht en verricht je literatuur- en jurisprudentieonderzoek.

Naast hard werken is er bij act FORT ook tijd voor ontspanning. We lunchen gezamenlijk met alle collega’s, lopen daarna een rondje Vondelpark en aan het einde van de week sluiten we passend af met een vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar of tuin aan het Vondelpark. Daarnaast ben je op dinsdag van harte welkom bij de wekelijkse bootcamp!

Vragen en informatie

Ben je op zoek naar meer informatie over het stage lopen bij act FORT? Of ben je benieuwd naar de verhalen van andere student-stagiairs? Kijk dan op www.fortadvocaten.nl/werken-bij/