Commissiesollicitaties

Commissies
Dit jaar kun jij deel uitmaken van een nieuwe commissie van JFAS: de diversiteitscommissie. JFAS wil niets liever dan dat ieder lid zich thuis voelt binnen de vereniging. Om die reden zal de diversiteitscommissie zich inzetten om de leden meer te leren over verschillende culturen en seksualiteiten. Naast deze informatieve rol, heeft de diversiteitscommissie ook een adviserende functie. Zo kan zij advies geven hoe JFAS aandacht kan schenken aan jaarlijkse gebeurtenissen, zoals Pride Amsterdam en Paarse Vrijdag, maar ook bijvoorbeeld het suikerfeest en Chanoeka. De diversiteitscommissie kan haar informatieve en adviserende functie op verschillende manieren vormgeven. Denk bijvoorbeeld aan een kort informatief filmpje op Instagram om de leden op een snelle en efficiënte manier op de hoogte te brengen. Natuurlijk kan er ook gedacht worden aan het organiseren van een workshop of lezing die betrekking heeft op diversiteit. De diversiteitscommissie is op zoek naar enthousiaste leden, dus daarom zoeken wij jou! Solliciteer nu voor een plek binnen de commissie en laat jouw ideeën horen.
Ben jij sportief aangelegd en hou je van gezelligheid? Hou je van een derde helft of het kijken naar een sportwedstrijd? Meld je dan nu aan voor de sportcommissie! Help mee met het organiseren van verschillende sportactiviteiten en laat je van je sportieve en creatieve kant zien!
De Nota Bene podcast houdt zich bezig met het voorbereiden, het opnemen en het bewerken van de podcasts. Ben jij creatief, taalvaardig en heb jij affiniteit met journalistiek en onderzoek? Lijkt het jou gaaf om te werken binnen een redactie van een podcast? Dan ben je bij de Nota Bene op het juiste adres! Binnen de commissie werk je samen met de andere commissieleden om ervoor te zorgen dat de podcast in soepele banen verloopt.
Ben jij een actief lid* en hou je van gezelligheid? Wil je graag samen met de andere commissieleden twee keer per jaar een leuke activiteit voor alle commissieleden organiseren? Meld je dan nu aan voor de JFAS+ Commissie! *Bij voorkeur minstens tweedejaarsstudent
Ben jij een organisatietalent? Vind jij het leuk om leerzame activiteiten te organiseren? Meld je dan nu aan voor de Academische Commissie! Help mee met het organiseren van bijvoorbeeld een pleittraining, een tentamentraining of een debat!
Ben jij gezellig, enthousiast en sociaal? En vind je het leuk om activiteiten te organiseren? Dan is de Eerstejaarsreiscommissie echt wat voor jou! 6 t/m 9 oktober zullen we met 75 eerstejaars studenten afreizen naar het mooie Berlijn voor een gezellig weekend vol kennismaking en leuke activiteiten. Lijkt je het leuk om deze reis te organiseren? Solliciteer dan nu!
Na een paar jaar corona zal dit jaar eindelijk weer de Global Legal Experience plaatsvinden! Begin november gaan we met een kleine groep een gezellige, maar vooral inhoudelijke reis tegemoet. Lijkt het je leuk om na te denken over de invulling van de reis, kantoren te benaderen en te organiseren? Solliciteer dan nu!
Als lid van de Externe Commissie ben je samen met de Commissaris Extern verantwoordelijk voor het organiseren van de diverse evenementen met bedrijven en juristen waaronder de kantoorbezoeken en recruitments vallen. Naast dat je het hele jaar samen met een groepje leert werken krijg je ook nog eens de ins and outs van de verschillende kantoren mee. Kortom, een leuke en leerzame ervaring! Lijkt dit je leuk? Solliciteer dan nu voor de Commissie Extern!
Motivatie en cv