Commissiesollicitaties

Commissies
Dit jaar kun jij deel uitmaken van een nieuwe commissie van JFAS: de diversiteitscommissie. JFAS wil niets liever dan dat ieder lid zich thuis voelt binnen de vereniging. Om die reden zal de diversiteitscommissie zich inzetten om de leden meer te leren over verschillende culturen en seksualiteiten. Naast deze informatieve rol, heeft de diversiteitscommissie ook een adviserende functie. Zo kan zij advies geven hoe JFAS aandacht kan schenken aan jaarlijkse gebeurtenissen, zoals Pride Amsterdam en Paarse Vrijdag, maar ook bijvoorbeeld het suikerfeest en Chanoeka. De diversiteitscommissie kan haar informatieve en adviserende functie op verschillende manieren vormgeven. Denk bijvoorbeeld aan een kort informatief filmpje op Instagram om de leden op een snelle en efficiënte manier op de hoogte te brengen. Natuurlijk kan er ook gedacht worden aan het organiseren van een workshop of lezing die betrekking heeft op diversiteit. De diversiteitscommissie is op zoek naar enthousiaste leden, dus daarom zoeken wij jou! Solliciteer nu voor een plek binnen de commissie en laat jouw ideeën horen.
De Almanakcommissie is een commissie die vooral zal bestaan uit het verzamelen van stukjes tekst, foto’s en het benaderen van medestudenten en docenten voor een bijdrage in de almanak. Daarnaast kan je je van je creatieve kant laten zien door de almanak zo leuk mogelijk te maken en creëer je voor je medestudenten voor altijd een mooie tastbare herinnering aan hun studententijd. Lijkt het jou leuk om hieraan bij te dragen en je schrijftalent te ontdekken of te ontwikkelen? Solliciteer dan nu!
Heb jij affiniteit met journalistiek, media en onderzoeken? Wil jij ondervinden hoe het is om te werken binnen een redactie? Dan is de Nota Bene helemaal iets voor jou! Binnen de Nota Bene zal je samenwerken met andere creatieve leden en zorg dragen voor het juridische blad. Solliciteer nu!
De kascontrolecommissie is op zoek naar versterking! Lijkt het je leuk om meer te leren over inkomsten en uitgaven van een grote vereniging? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Door het nalopen van de financiën houden we toezicht op de penningmeester en garanderen wij dat er niet gefraudeerd wordt. De kasco is dus essentieel voor het goed functioneren van de vereniging. Tweejaarlijks controleren wij de financiën, vierjaarlijks doen we de btw-aangifte samen met de penningmeester en gedurende het jaar houden we natuurlijk contact met elkaar. Ben je in ieder geval tot februari 2023 inzetbaar? Ga je secuur te werk? En ben je 8 tot 10 keer per jaar beschikbaar voor vergaderingen? Meld je dan aan! Affiniteit met cijfers is fijn, maar niet noodzakelijk: berekeningen worden door het boekhoudprogramma gedaan. Dit is allemaal erg serieus maar, er is natuurlijk ook altijd ruimte voor een grapje. Het is bovenal ook heel gezellig in de kasco. Daarbij is het een mooie toevoeging aan je CV. Dus, ben jij een gezellige controlfreak en wil je meehelpen de volledigheid, transparantie en juistheid van de JFAS-financiën te waarborgen? Solliciteer dan voor de kascontrolecommissie!
Motivatie en cv