Commissiesollicitaties

Commissies
De Almanakcommissie is een commissie die vooral zal bestaan uit het verzamelen van stukjes tekst, foto’s en het benaderen van medestudenten en docenten voor een bijdrage in de almanak. Daarnaast kan je je van je creatieve kant laten zien door de almanak zo leuk mogelijk te maken en creëer je voor je medestudenten voor altijd een mooie tastbare herinnering aan hun studententijd. Lijkt het jou leuk om hieraan bij te dragen en je schrijftalent te ontdekken of te ontwikkelen? Solliciteer dan nu!
Heb jij affiniteit met journalistiek, media en onderzoeken? Wil jij ondervinden hoe het is om te werken binnen een redactie? Dan is de Nota Bene helemaal iets voor jou! Binnen de Nota Bene zal je samenwerken met andere creatieve leden en zorg dragen voor het juridische blad. Solliciteer nu!
De Bachelorreis is de jaarlijkse JFAS-reis naar buitenland met - zoals de naam al doet blijken - alle bachelorstudenten. Wil jij helpen met het organiseren van deze reis? En wil je tegelijkertijd meegenieten door op reis te gaan? Solliciteer dan nu!
De 111e Dies natalis van de JFAS is in zicht en dat zal natuurlijk gevierd moeten worden! Wil jij helpen aan de organisatie hiervan (b.v. een gala)? Solliciteer dan nu!
Motivatie en cv