Contact

De vereniging

De Juridische Faculteit der Amsterdamsche Studenten (JFAS) is de studievereniging die gelieerd is aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van Universiteit van Amsterdam. JFAS is in 1911 opgericht en is daarmee een van de oudste juridische studieverenigingen van Nederland. Met 2.000 leden is het ook één van de grootste en meest professionele juridische studieverenigingen van het land.

JFAS is een onafhankelijke vereniging en kent daardoor een grote mate van vrijheid. Het doel van JFAS is een zo breed mogelijke aanvulling te bieden op de rechtenstudie. Niet voor niets wordt dus elk jaar een groot deel van de eerstejaarsrechtenstudenten lid van JFAS!


Het lidmaatschap bij JFAS levert je veel voordelen op!
Zo krijg je 10% korting op de verplichte studieboeken, lees je twee keer per jaar het verenigingsblad (de Nota Bene), kun je zeer goedkoop mee op de vier door ons georganiseerde studiereizen en kun je deelnemen aan de vele sociale en studiegerelateerde activiteiten die JFAS organiseert. 
Genoeg reden dus om lid te worden!

Commissies
Mocht je meer willen doen voor de vereniging, dan is het ook mogelijk om lid te worden van een commissie. JFAS beschikt momenteel over tien commissies die zich met de meest uiteenlopende zaken bezighouden. Lijkt het je leuk om actief te worden voor JFAS? Kijk dan hier.