Onze vereniging

Ondernemingsrecht Vereniging Amsterdamse Studenten (OVAS) is een nieuwe studievereniging gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam en JFAS. OVAS wil studenten die geïnteresseerd zijn in het ondernemingsrecht in contact brengen met de juridische praktijk. Onze focus ligt naast de advocatuur tevens op het bedrijfsleven en de academische wereld.

OVAS brengt studenten op informele wijze samen met een zo breed mogelijk scala aan advocatenkantoren, bedrijven en academici. Het doel is om alle aspecten van het ondernemingsrecht te belichten zodat studenten aan het einde van hun studie een juiste beroepskeuze kunnen maken. Om dit doel te bereiken, organiseren wij onder meer kroegcolleges van academici, bezoeken aan advocatenkantoren, banken en de legal afdeling van (grote) merken zoals Tesla. Voorts zullen wij zittingen bij de Ondernemingskamer en algemene vergaderingen van aandeelhouders van grote ondernemingen zoals AkzoNobel bijwonen.

Wil jij lid worden van OVAS? Word dan lid van JFAS (als je dat nog niet bent) en stuur een e-mail naar het in onze contactgegevens vermelde e-mailadres!

IMG_1506.jpg
7e Bestuur OVAS v.l.n.r.: Solomon Jaliba (Voorzitter), Benjamin de Jong (Secretaris), Vincent da Costa (Penningmeester)

Contact:

OVAS
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer A0.55f
1018 WV Amsterdam

Website
E-mail
Instagram 
LinkedIn
Facebook


Solomon Jaliba - Voorzitter

Vincent da Costa - Secretaris

Benjamin de Jong - Penningmeester