Nieuws

Commissie van de maand oktober: Grafische Commissie

Hierbij presenteren wij jullie met veel trots de commissie van de maand oktober:...


Nieuwe Podcast met Reinout Oudijk

Nieuwe Podcast met Reinout Oudijk

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Nota Bene Podcast! In deze...

Onze vereniging
De Juridische Faculteit der Amsterdamsche Studenten (JFAS) is de Juridische Faculteitsvereniging van de Universiteit van Amsterdam. Deze in 1911 opgerichte studievereniging kent inmiddels circa 1500 leden en is daarmee een van de oudste en grootste studieverenigingen van Amsterdam. 

In balans
Het leven van een student is druk, hectisch en veelzijdig. Te diep met je neus in de boeken is niet goed, te diep met je neus in het glaasje kijken ook niet. 

Al sinds 1911 organiseren we uiteenlopende activiteiten voor rechtenstudenten aan de UvA. Zo organiseren we al jaren een maandelijkse borrel in de Heeren van Aemstel, maken we elk jaar verschillende reizen, zowel binnen als buiten Europa en bezoeken we verschillende advocatenkantoren, rechtbanken en andere juridische instanties. Zo kun je je mederechtenstudenten leren kennen en maak je kennis met de praktijk van de juridische wereld. 

Op deze manier geven wij zowel op sociaal als intellectueel gebied de extra verdieping in je rechtenstudie en zorgen we ervoor dat je perfect kunt balanceren tussen de drukke studie en het studentenleven, tussen theorie en praktijk.

Boeken en samenvattingen
Naast de uiteenlopende activiteiten biedt JFAS samenvattingen aan voor alle vakken die in de bachelor gegeven worden. Niet alleen de literatuur & arresten worden samengevat aangeboden, maar ook de werkgroepopgaven & hoorcolleges en stappenplannen.

Ook hebben de leden van JFAS recht op 10% korting, mits de boeken tijdens de boekenbestelperiode besteld worden. Buiten deze periode is de korting standaard 5%. Op Engelstalige boeken is de korting altijd 15%.

Openingstijden
Maandag:    12:00-17:00
Dinsdag:     10:30-17:00
Woensdag:  10:30-17:00
Donderdag: 10:30-17:00
Vrijdag:      10:30-17:00


JFAS is ook te vinden op StudentenwegwijzerDit is onze pagina daar.


Evenementen

21
nov
Global Legal Experience Seoul
  • Internationaal
  • Seoul, Zuid-Korea
30
nov
Maandelijkse Borrel
  • Sociaal
  • De Heeren van Aemstel
5
dec
Houthoff X JFAS en QBDBD
  • Carrièregericht
  • Fizeaustraat 2, 1097 SC Amsterdam
6
dec
Clinic curlen
  • Sportactiviteit
  • Jaap Eden Ijsbaan
13
jan
Wintersport 2024
  • Internationaal
  • La Plagne Bellecôte, Frankrijk
Jfas.com_originele_Lidmaatschap.png