Nieuw bestuur gezocht

banner_bestuur_lichter_facebook.png

Het 108e bestuur van de Juridische Faculteit zoekt zeven opvolgers!


Eind juni zal het zittende bestuur uittreden en zullen haar opvolgers ingehamerd worden. Jij kunt daarbij horen! Als je al zeker weet dat je wil solliciteren kun je je cv en sollicitatiebrief mailen naar secretaris@jfas.com.  Meer informatie over de sollicitatieprocedure en eisen vind je hieronder.

Je solliciteert op een functie. In de sollicitatiebrief wordt verwacht dat je duidelijk maakt waarom jij geschikt bent voor die functie. In de balk links kun je per functie de eigenschappen en vaardigheden vinden die passen bij de functie. Zorg ervoor dat je goed ingelezen bent in de functie waar je voor solliciteert: wat zijn de werkzaamheden en wat is het dagelijkse werk van degene die die functie uitoefent? Mocht je dit nog niet helemaal duidelijk zijn, dan zijn er genoeg mogelijkheden om een goed beeld te krijgen van alle bestuursfuncties. Daarnaast interviewt de redactie van de Nota Bene alle bestuursleden om uitgebreid met ze te spreken over hun bestuursjaar. Houd dus onze Facebook en site (jfas.com/studie/nota-bene) goed in de gaten, zodat je ingelezen bent. Voor het verdere overzicht van de verschillende functies: klik links op 'functieprofielen'.

Let op: wil je solliciteren naar het voorzitterschap? De sollicitatieperiode daarvoor sluit eerder, namelijk op 8 april. 

Desalniettemin is het ook van belang dat je aantoont waarom je als algemeen bestuurslid geschikt bent. Wat maakt jou een goede bestuurder? Welke kwaliteiten denk je nodig te hebben om goed te functioneren in een bestuur en welke eigenschappen heb jij die daarbij passen?

Wil je meer informatie? We organiseren een aantal evenementen waar je het huidige bestuur beter kunt leren kennen, en waar je al je vragen kunt stellen. Klik links op 'agenda' en bekijk het overzicht.