Commissaris Intern

Functie

De Intern is een hele dynamische en afwisselende functie. Je bent verantwoordelijk voor alle sociale activiteiten. Binnen een vereniging die een balans heeft tussen sociale en inhoudelijke activiteiten is dat een groot deel. Denk hierbij aan de maandelijkse borrels, de vele reizen en alle andere sociale activiteiten, zoals een pubquiz en beerpongtoernooi. Je bent eindverantwoordelijk voor iedere activiteit, maar wordt altijd bijgestaan door een van je commissies. Reiscommissies helpen je met het maken van een programma, het boeken van activiteiten en hostels en het leggen van contact met advocatenkantoren ter plaatse. De Borrelcommissie ondersteunt je met het organiseren van borrels en andere sociale activiteiten. Zowel in de voorbereiding als tijdens activiteiten zelf staat deze commissie vol eerstejaars klaar om waar nodig te helpen.

Door deze vele commissies leer je hoe je mensen moet aansturen en begeleiden. Je vergadert één keer per week met iedere commissie om de vorderingen in de organisatie te bespreken en taken te verdelen onder de commissieleden. 

Taken

  • Organiseren maandelijkse borrels
  • Organiseren sociale activiteiten en gala
  • Organiseren reizen

Vaardigheden

  • Leidinggevend. Je kan goed de balans vinden tussen het delegeren van taken en zelf actie ondernemen.

  • Communicatief sterk. Veel activiteiten vereisen samenwerking met andere partijen. 

  • Organisatorisch talent.

  • Sociale vaardigheden. Je activiteiten zijn er om de sociale cohesie binnen de vereniging te versterken. Voor jou is hier een belangrijke rol weggelegd.


Are you next? Mail dan je cv en motivatiebrief naar secretaris@jfas.com. Meer weten? Ga naar jfas.com/nieuw-bestuur, bezoek een van onze informatieuurtjes of mail naar intern@jfas.com

Functieprofiel_intern.jpg