Commissaris Onderwijs & Facultaire Zaken

Functieomschrijving

De Commissaris Onderwijs en Facultaire Zaken vervult een belangrijke rol binnen de JFAS en de faculteit. Dit komt omdat de functie bestaat uit twee onmisbare aspecten van een faculteitsvereniging, namelijk het onderwijsaspect en het faculteitsaspect.

Onderwijs

Hierbij geef je leiding aan de Academische Commissie om samen met hun lezingen, workshops en masterclasses te organiseren die relevant zijn voor de rechtenstudent. Daarnaast staat het je vrij om verder te gaan dan deze drie categorieën, denk aan het organiseren van een debat. Ook ben je verantwoordelijk voor het studieondersteunend materiaal, zoals de boekenverkoop en de samenvattingen. Sinds dit jaar verkoopt JFAS haar eigen samenvattingen. Het is dus belangrijk dat je innovatief bent en ondernemend ingesteld, om dit nieuwe project naar een nieuw niveau te kunnen brengen.

Facultaire Zaken

Als Commissaris Onderwijs en Facultaire Zaken ben je de schakel tussen de JFAS, de faculteit en de andere verenigingen. Het primaire doel van deze functie is om uitgebreide samenwerking tussen de verschillende partijen te bewerkstelligen en ervoor te zorgen dat communicatie goed verloopt. Alle studieverenigingen van de faculteit werken samen binnen de Koepel. De COFZ van JFAS zit in het bestuur hiervan en is dus direct betrokken bij de samenwerking tussen de UvA en de studieverenigingen.


Vaardigheden

  • Communicatief vaardig

  • Representatief en goede onderhandelaar

  • Ondernemend

  • Zelfstandig en onder druk beslissingen durven nemen

  • Innovatief en creatief


Are you next? Mail dan je cv en motivatiebrief naar secretaris@jfas.com. Meer weten? Ga naar jfas.com/nieuw-bestuur, bezoek een van onze informatieuurtjes of mail naar onderwijs@jfas.com

Functieprofiel_onderwijs.jpg