Bestuur

Olaf.jpg
Olaf A. Stolk - Voorzitter 2018/2019


Olaf A. Stolk
Voorzitter

Mijn naam is Olaf en ik mag dit jaar invulling geven aan het voorzitterschap van de prachtige vereniging JFAS. Sinds ik studeer aan de UvA ben ik met de JFAS in aanraking gekomen via kantoorbezoeken en de altijd leuke reizen. Het is mij dan ook een waar genoegen dit jaar voorzitter te mogen zijn. Als voorzitter zal ik scherp in de gaten houden dat de JFAS zich aan haar kerntaak houdt: het ondersteunen van de UvA-rechtenstudent op vakinhoudelijk en sociaal gebied.

Omdat ik zelf al heb mogen genieten van de voordelen die een lidmaatschap bij deze vereniging biedt, hoop ik dit voort te kunnen zetten zodat ook anderen hier profijt van kunnen hebben.

Heb je een vraag, een goed idee of een opmerking? Voel je vrij om een mail te sturen naar  voorzitter@JFAS.com, of kom een keer langs op onze bestuurskamer (Rec A, 0.55c).

LinkedIn Olaf A. Stolk 


Fanny.jpg
Fanny Spiekerman - Secretaris 2018/2019


Fanny Spiekerman

Secretaris

Lieve lezers,

Mijn naam is Fanny Spiekerman en sinds 25 juni mag ik met zekerheid zeggen dat ik de 108e Secretaris van de JFAS ben. Na 107 voorgangers ben ik dan eindelijk aan de beurt de touwtjes in handen te nemen en mij te ontfermen over de administratieve bezigheden binnen de vereniging.

Op 1 september 2016 kwam ik vol grootse verwachtingen voor het eerst decollegezaal van de UvA binnen. Ik had de verhalen over de studententijdals ‘leukste jaren van je leven’ wel gehoord, maar had geen idee of dezebelovende woorden voor mij wel werkelijkheid zouden worden. De studie zelf bleek mij gelukkig al snel als een tweede huid te passen. Daarnaast kwam ik steeds meer in aanraking met de JFAS en ging er een hele wereld voor mij open met borrels, reizen en interessante activiteiten. Na mijn eerste jaar rolde ik min of meer in de Bachelorreiscommissie. Zonder ooit enige ambities op dit vlak te hebben gehad bleek dit voor mij heel nuttig en interessant en vooral iets om door te zetten. Van het een kwam het ander en nu mag ik met trots zeggen dat mijn studententijd niet alleen hele leuke levensjaren zijn, maar ook – zo is de verwachting – een ontwikkeling op veel verschillende vlakken.

Je kunt mij altijd aanspreken wanneer je even wil kletsen of – niet geheel onbelangrijk – eventuele vragen hebt.

LinkedIn Fanny Spiekerman


Britt_goed.jpg
Britt van der Klink - Penningmeester 2018/2019


Britt van der Klink
Penningmeester

Hi lezers,

Mijn naam is Britt van der Klink, ik ben 23 jaar oud,  ik heb net mijn bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond en ik mag dit jaar de mooie en uitdagende functie van Penningmeester vervullen. In het tweede jaar van mijn bachelor vond ik dat ik ‘toch eens iets aan mijn CV moest gaan doen’. Iets wat je vaak hoort onder rechtenstudenten. Ik kwam op het idee om te solliciteren voor de Bachelorreiscommissie. Zo kwam ik in aanraking met de JFAS en achteraf gezien heeft die commissie mij zoveel meer gebracht dan alleen een aantekening op mijn CV. Ik heb ontzettend veel geleerd en heel veel nieuwe mensen leren kennen en daarom ben ik nu ook super enthousiast om aan ons bestuursjaar te beginnen. Ik ga mij voor de volle 100% inzetten om er een succesvol jaar van te maken! Hopelijk tot snel op een van onze borrels of kom eens gezellig langs bij ons op de kamer!

LinkedIn Britt van der Klink 


Rosanne.jpg
Rosanne Wollrabe - Commissaris Onderwijs en Facultaire Zaken & Vicevoorzitter


Rosanne Wollrabe
Commissaris Onderwijs & Facultaire Zaken
Vicevoorzitter

Mijn naam is Rosanne en dit jaar zal ik de functie van Commissaris Onderwijs & Facultaire Zaken vervullen binnen het 108e bestuur van de JFAS. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de bachelor en daarnaast studeer ik deeltijd Taal en Communicatie aan de UvA.

In ben met de vereniging in aanraking gekomen door de eerstejaarsreis naar Berlijn in 2016. Ik heb toen zoveel leuke mensen ontmoet, waardoor de JFAS me vooral op sociaal gebied aansprak. Naar aanleiding daarvan ben ik dat jaar deel uit gaan maken van de Borrelcommissie, een commissie waarin je alle borrels van de JFAS organiseert en zo op een laagdrempelige manier een groot deel van de vereniging leert kennen.

Tijdens het tweede jaar van mijn studie heb ik ook de inhoudelijke kant van de JFAS goed leren kennen. Ik ben erachter gekomen dat de vereniging niet alleen gezellig is, maar zeker ook kan bijdragen aan je juridische ervaringen. Zo kun je je studie Rechtsgeleerdheid aanvullen met kantoorbezoeken, masterclasses en lezingen, georganiseerd door de JFAS.

En nu ben ik hier, maak ik onderdeel uit van dit onwijs leuke bestuur en ben ik talloze onvergetelijke ervaringen rijker en dat worden er dit jaar alleen maar meer. Als Commissaris Onderwijs & Facultaire Zaken sta ik ervoor de belangen van de studenten te behartigen bij de FdR en de UvA en ben ik daarnaast verantwoordelijk voor de verkoop van de boeken en samenvattingen.

Dus mocht je zitten met een vraag, opmerking or whatsoever, je weet me te vinden: onderwijs@jfas.com.

LinkedIn Rosanne Wollrabe 


Audrey_goed.jpg
Audrey Hendrix - Commissaris Intern 2018/2019


Audrey Hendrix
Commissaris Intern

Hi lieve leden en lezers, mijn naam is Audrey Hendrix en ik ben meer dan trots dat ik de - naar mijn mening - mooiste functie binnen het 108e bestuur van de JFAS mag vervullen: Commissaris Intern. Ik ben 20 jaar oud en ik plak een bestuursjaar in mijn Bachelor Rechtsgeleerdheid. Voor mij komend jaar dus geen jurisprudentie blokken of een half uur voor openingstijd in de rij staan voor de UB. 

De aanstelling tot deze functie is de kers op de taart van mijn trouwe lidmaatschap bij de JFAS. Vanaf mijn eerste jaar heb ik meegewerkt in verschillende commissies. Na twee jaar heb ik de gok gewaagd en zie hier: aan mij nu de taak om voor jullie o.a. de studiereizen en maandelijkse borrels te organiseren! Ik kan jullie met volle honderd procent beloven dat ik mij volledig zal inzetten om zoveel mogelijk succesvolle en gezellige activiteiten te organiseren.

Mocht je een idee hebben, een vraag, een koffietje willen drinken of zin hebben om te kletsen? Spreek mij aan of kom langs op de kamer (A 0.55c)!

Voor digitale high-fives, mail dan naar intern@jfas.com.

LinkedIn Audrey Hendrix 


Lidwien.jpg
Lidwien Stegeman - Commissaris Extern 2018/2019


Lidwien Stegeman
Commissaris Extern

Mijn naam is Lidwien Stegeman, ik ben 21 jaar oud en ik vervul het komende academische jaar de functie van Commissaris Extern binnen het bestuur van de JFAS. Twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn bachelor Rechtsgeleerdheid, wat zeker de juiste keuze voor mij is geweest. Toch had ik na twee jaar puur theoretisch bezig geweest te zijn de behoefte om andere mogelijkheden te onderzoeken. Ik wilde graag meer praktisch bezig zijn en vaardigheden ontwikkelen waar ik ook in de toekomst nog veel aan ga hebben, maar wel in het licht van mijn studie. Zo is de gedachte ontstaan om mij intensief in te zetten voor de JFAS als bestuurslid. De functie van Commissaris Extern sprak mij in het bijzonder aan omdat ik zelf merkte en om mij heen zag dat er behoefte is aan een beter beeld van de rechtspraktijk.

Als Commissaris Extern ben ik verantwoordelijk voor de externe activiteiten. Hierbij word ik ondersteund door de Acquisitiecommissie en de Commissie Extern. Met het oog op het geven van een beter beeld van de rechtspraktijk zullen er dit jaar verschillende informerende en inspirerende activiteiten georganiseerd worden in alle soorten rechtsgebieden. Denk hierbij aan kantoorbezoeken, rechtbankbezoek, lezingen en andere juridische inhoudelijke activiteiten.

Ik hoop je snel te zien bij een van onze activiteiten!

Heb je nog vragen of suggesties? Je kunt me bereiken via e-mail: extern@jfas.com

LinkedIn Lidwien Stegeman 


Doris.jpg
Doris Buijs - Commissaris Media 2018/2019


Doris Buijs
Commissaris Media

Lieve leden,

Mijn naam is Doris en ik zal dit jaar de rol van Commissaris Media binnen de JFAS op me nemen. Ik ben vooral tijdens mijn tweede jaar in aanraking gekomen met de JFAS en ik raakte steeds enthousiaster over de vereniging. Er worden fantastische reizen, interessante kantoorbezoeken en gezellige, sociale activiteiten georganiseerd, zodat je je medestudenten goed kunt leren kennen.

Hoewel ik geen achtergrond heb in grafisch ontwerpen of marketing, maar eerder in muziek en taal, denk ik desondanks dat deze functie bij me past, eigenlijk wel bij iedere rechtenstudent.  Zowel leergierigheid als nieuwsgierigheid zijn denk ik eigenschappen die elke rechtenstudent zichzelf kan toeschrijven.

Ik zal me volgend jaar voornamelijk bezighouden met de promotie en marketing van de vereniging, waar ook grafisch vormgeven bij komt kijken.
Daarnaast zal ik als hoofdredacteur van het verenigingsblad Nota Bene samen met de bijbehorende redactie gedurende het jaar zorgen voor interessante, juridische, studentikoze en kritische artikelen.

Je kunt me voor vragen, opmerkingen of  ideeën bereiken op media@jfas.com.
Voel je alsjeblieft vrij om bij me aan te kloppen op onze bestuurskamer (Rec. A, 0.55c), onze deur staat altijd open.

LinkedIn Doris Buijs 

108e Bestuur

Olaf Stolk (2016) Voorzitter
Fanny Spiekerman (2016) Secretaris
Britt van der Klink (2015) Penningmeester
Rosanne Wollrabe (2016) Commissaris Onderwijs & Facultaire Zaken & Vicevoorzitter
Audrey Hendrix (2016) Commissaris Intern
Lidwien Stegeman (2016) Commissaris Extern
Doris Buijs (2016) Commissaris Media