Bestuur

Jan Piet van Rossum 

Voorzitter


Mijn naam is Jan Piet van Rossum, ik ben voor dit academische jaar de voorzitter van de JFAS. Naast mijn bestuursfunctie ben ik dit jaar bezig met het afronden van mijn master privaatrecht. Ik heb de JFAS leren kennen door de kantoorbezoeken en de mooie studiereizen die zij organiseert, waar ik met veel plezier aan heb deelgenomen. Als voorzitter houd ik overzicht over het gevoerde beleid en de doelstellingen van de JFAS. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat de JFAS deze in het oog houdt en blijft najagen zodat zij recht doet aan haar doelstelling: de rechtenstudent aan de UvA verrijking bieden op inhoudelijk en sociaal gebied. Ik ben trots om dit jaar deze rol te mogen vervullen.Heb je een vraag, een goed idee of een opmerking ? Voel je vrij om een mail te sturen naar  voorzitter@JFAS.com, of kom een keer langs op onze bestuurskamer (Rec A, 0.55c)

DSC_0895.JPG

Sophie Kuijpers
Vicevoorzitter
Commissaris Intern

Mijn naam is Sophie Kuijpers en als vrolijke Amsterdammer vervul ik dit jaar de functie van Commissaris Intern en vicevoorzitter binnen het 107e bestuur van de JFAS. Ik ben 22 jaar en heb net mijn bachelor in drie jaar afgerond. In ben vanaf het begin van mijn studententijd actief lid geweest bij Nereus, altijd gewerkt in de horeca en mijn tijd gesleten op onze mooie Oudemanhuispoort. Na drie jaar was het tijd voor iets nieuws! Een bestuursjaar leek mij een hele nuttige en leuke invulling van een tussenjaar, en dat is gebleken. Ik ben meer dan trots dat ik dit jaar verantwoordelijk ben voor o.a. de fantastische studiereizen en de maandelijkse borrels. Daarnaast zet ik mij volledig in om andere succesvolle gezellige activiteiten te organiseren voor jullie, onze leden. Ik heb al gemerkt dat onze sociale activiteiten goed bezocht worden, wat ik heel leuk vind om te zien.


Schroom vooral niet om mij aan te spreken of te mailen als je meer informatie wilt over ons bestuur, de vereniging of gewoon gezellig wilt kletsen!
Sophie.png

Leon de Rond
Secretaris

Hi, ik ben Leon de Rond en ben voor het huidig academisch jaar de Secretaris van de JFAS. Bij mij ligt de verantwoordelijkheid om de administratieve backbone te vormen van de vereniging. Bij deze taak hoort dat je de interne gang van zaken van het bestuur bewaakt. Hierbij moet je denken aan het onderhouden van contact met de zuster- en broederverenigingen, het beheren van de agenda, het notuleren van de bestuursvergaderingen, het ledenbestand en allerlei andere administratieve zaken die inherent zijn aan de bezigheden van een vereniging.


De aanstelling als bestuurslid heeft een bekroning gevormd voor een zeer geslaagd lidmaatschap. Deze vereniging valt niet meer weg te denken uit mijn studententijd. In de loop der jaren heb ik een warm hart voor de vereniging gekregen en steek ik met veel plezier en voldoening tijd en energie in haar belangen.

Voor vragen of opmerkingen is iedereen altijd welkom bij ons op de kamer, dus schroom niet langs te komen!​


Leon.png

Tristan Smart
Penningmeester

Hey lieve lezers, ik ben 21 jaar oud, ik hou van sporten en ben een broer van twee broertjes. De reden waarom ik rechten ben gaan studeren is omdat het recht gelijke gevallen gelijk behandeld, rationeel is en nooit stil staat.

Door de jaren van de studie heen is er een droom ontstaan om later deel te mogen uitmaken van de constante ontwikkeling van de wereld en in het specifiek van de ondernemingswereld en het recht. Om als advocaat/bedrijfsjurist/financial manager van Google of Apple beslissingen te mogen maken, juridisch en economische constructies te mogen bedenken en om nieuwe producten zo efficiënt en winstgevend op de markt te brengen. Na al die jaren heb ik mezelf erop betrapt dat ik economie en ondernemingen misschien nog wel veel leuker vind.

Er leek mij geen betere mogelijkheid om hier echt achter te komen door samen met de vereniging en in mijn functie, in zijn serieusheid en studentikoosheid, het jaar door te brengen. Ik sta voor iedereen open en wees niet bang als je een vraag hebt om mij aan te spreken!

Tristan.JPG

Johan Emmen
Commissaris Onderwijs en Facultaire Zaken

Mijn naam is Johan Emmen, ik ben 24 jaar oud en ben vervul dit jaar de functie van Commissaris Onderwijs en Facultaire Zaken bij de JFAS. Daarnaast ben ik derdejaars fiscaal recht student. Na een jaar vol met het organiseren van activiteiten en vooral heel veel lachen kreeg ik na de mijn tweede bachelorreis naar Valencia toch wel ideeën over hoe ik het bestuur in zou vullen. Ik zocht een functie die niet van te voren ingevuld was, iets waar ik mijn eigen draai aan zou kunnen geven om op die manier echt iets te kunnen betekenen voor de vereniging. Als Commissaris Onderwijs en Facultaire Zaken ben ik verantwoordelijk voor de boeken- en samenvattingenverkoop, heb ik mij ontfermt over de verhuizing en de indeling/aankleding van REC-A, verzorg ik samen met de Onderwijscommissie masterclasses en lezingen en zorg ik er persoonlijk voor dat de stem van de student wordt gehoord bij de FdR en de UvA. Ik kijk uit naar een geweldig jaar op onze Roeterseilandcampus en hoop jullie allemaal snel te zien!

Heb je een vraag of opmerking? E-mail naar onderwijs@jfas.com


01.JPG

Fungi Millenaar
Commissaris Extern

Mijn naam is Fungi Millenaar, ik ben 28 jaar oud en ik vervul dit jaar de functie van Commissaris Extern binnen het bestuur van de JFAS. Tevens ben ik derdejaars student rechtsgeleerdheid. Voordat ik begon aan de rechtenstudie heb ik een tijd lang full-time gewerkt en leiding gegeven. Deze ervaring neem ik mee in het vervullen van mijn taak. Het is daarnaast erg leuk om de sociale en inhoudelijke activiteiten mee te maken. Ik ben sinds mijn eerste jaar lid van de JFAS en mijn aanstelling is een mijlpaal in mijn leven.

Als Commissaris Extern ben ik verantwoordelijk voor de externe activiteiten. Samen met de Acquisitie Commissie en de Commissie Externe Activiteiten zal ik mij aankomend jaar bezig houden met het organiseren van diverse kantoorbezoeken, rechtbankbezoeken en andere juridisch inhoudelijke activiteiten. Ons doel is om een divers palet aan activiteiten te organiseren waarbij elk rechtsgebied aan bod komt. Omdat onze studie zeer theoretisch is proberen wij met onze activiteiten de praktijk dichter bij te brengen. Een kijkje in de keuken nemen bij grote kantoren of overheidsinstellingen zorgt ervoor dat onze leden zich beter kunnen oriënteren. Daarnaast zullen wij ook lezingen organiseren waarbij de sprekers ook hun persoonlijke ervaringen delen. Wij hopen genoeg leuke activiteiten te realiseren en graag zie ik je op een van ze!

Heb je interessante ideeën, vragen of opmerkingen? Je kan me altijd mailen op extern@jfas.com


01.JPG

Karel van Vliet
Commissaris Media

Mijn taak bestaat uit het zorg dragen voor de promotie van activiteiten, het onderhouden van de website en het uitbrengen van het verenigingsblad de Nota Bene. Deze functie past bij mij, omdat ik vanaf mijn twaalfde al bezig ben met grafisch ontwerpen en ik altijd al een voorliefde voor schrijven heb gehad.

Tijdens mijn eerste jaar ben ik niet lid geweest van een vereniging. Ik ben wel op tussenjaar geweest naar Parijs en Israel, waarin ik op beide plekken een half jaar heb doorgebracht. In Parijs heb ik privéles Engels gegeven aan huis en in Israël werkte ik op een dadelplantage van een Kibboets.

Dit jaar biedt mij ontzettend veel werkervaring, vergroot mijn kansen na mijn studie, maar geeft mij vooral de kans om dagelijks bezig te zijn met wat ik het liefste doe: grafisch ontwerpen. 

Wil je ook meedoen met de grafische kant van de JFAS, ben je misschien wel fotograaf of schrijf je graag? Mail dan naar media@jfas.com.KAREL.png

107e Bestuur

Jan Piet van Rossum (2017) Voorzitter
Sophie Kuijpers (2014) Commissaris Intern & Vicevoorzitter
Leon de Rond (2014) Secretaris
Tristan Jisse Bradley Smart Smart (2014) Penningmeester
Fungi Millenaar (2016) Commissaris Extern
Johan Emmen (2016) Commissaris Onderwijs & Facultaire Zaken
Karel van Vliet (2017) Commissaris Media