Bachelorreiscommissie

Bachelorreiscommissie

De Bachelorreiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en het verloop van een vijfdaagse studiereis naar een nader te bepalen bestemming. Een ‘breek-de-week’ onder de activiteiten van de JFAS, want deze reis vindt plaats in het midden van het studiejaar.

Als commissielid ben je verantwoordelijk voor het zoeken naar de beste accommodatie, vlucht en data, het in elkaar zetten van een (juridisch) inhoudelijk én cultureel programma en meer. Je stippelt de reis samen met je commissiegenoten en de Commissaris Intern helemaal uit. Door de grote organisatie die er gevergd wordt, krijg je alle ruimte om jouw eigen invulling te geven aan de Bachelorreis. Bepaal jij de volgende bestemming?

Solliciteren
We zijn op zoek naar gemotiveerde, assertieve en sociale studenten die zich hiervoor willen inzetten. Ben jij organisatorisch sterk, niet op je mondje gevallen en oplossingsgericht? Of bezit jij soms andere vaardigheden die perfect zijn voor de organisatie? Geef je dan op voor deze commissie! De commissie zal eind oktober gevormd worden.

Wij nemen contact met je op over de verdere sollicitatieprocedure.

https://www.jfas.com/activiteiten/aanmeldingen-commissies-geopend