Borrelcommissie

Borrelcommissie

De Borrelcommissie valt niet meer weg te denken uit de geschiedenisboeken van de JFAS. Het is een van de meest gezellige commissies die de vereniging kent en is mede daarom een uitstekende manier om kennis te maken met je medestudenten, het begrip borrelen en de vereniging. Tegelijkertijd krik jij je ‘how to give a party’-skills enorm op én ontmoet je ook nog eens talloze nieuwe mensen!

De commissie bestaat enkel uit eerstejaarsstudenten en de naam verklapt het al: in deze commissies draait het om het organiseren van de maandelijkse borrels en andere feestelijke aangelegenheden van de JFAS. Tijdens de borrel zorg jij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Denk hierbij aan het zorgen voor een goede sfeer, lekkere nummers aanvragen en het uitdelen van bandjes aan leden.

Solliciteren
Ben jij die ene kroegtijger die altijd tot het laatst blijft terwijl je eigenlijk maar één afzakkertje zou doen? Kom dan je ruggengraat trainen en geef je op voor de BorrelCommissie! Wij nemen contact met je op over de verdere sollicitatieprocedure!

https://www.jfas.com/activiteiten/aanmeldingen-commissies-geopend