Eerstejaarsreiscommissie

Eerstejaarsreiscommissie

De eerstejaarsreis is zoals elk jaar een van de eerste activiteiten die door de JFAS georganiseerd wordt. In het laatste weekend van september reizen we met tachtig eerstejaars af naar het bekende, maar oh zo leuke en altijd verrassende Berlijn. Daar staat een driedaags programma klaar voor de net begonnen studenten, dat door de commissie is neergezet.

De Eerstejaarsreiscommissie kent veel gezelligheid: de voorbereidingen van de reis zullen plaatsvinden in de zomer. Denk hierbij aan een wekelijkse vergadering vanaf midden juli, waarbij alle ins and outs van de reis worden besproken. Het organiseren begint bij het regelen van vervoer, het vinden van een geschikte accommodatie, op zoek gaan naar leuke inhoudelijke/culturele activiteiten en uiteraard het uitzoeken van een booming avondprogramma. Je wordt vrijgelaten om je eigen draai aan de reis gegeven.

Solliciteren
Dus, ben jij altijd de persoon die met Google Maps voorop in de groep loopt, of ben je juist  degene die met zijn vlotte babbel de weg wel vraagt aan omstanders? Ben je beschikbaar in de zomervakantie en heb je al zin om te beginnen met de organisatie van deze reis? Meld je dan nu aan! Wij nemen contact met je op over de verdere sollicitatieprocedure.

https://www.jfas.com/activiteiten/aanmeldingen-commissies-geopend