Eerstejaarsreiscommissie

Eerstejaarsreiscommissie

Deze commissie kent veel gezelligheid, zowel bij de voorbereidingen (in de zomer vergaderen op terrasjes) als tijdens de reis. In de vierde week van september reizen we met 80 eerstejaarsleden, de commissie en het bestuur af naar het mooie Berlijn. Daar staat een vol en enerverend driedaags programma klaar voor de studenten, dat met veel enthousiasme door deze commissie is neergezet.

Denk bij het voorbereiden van deze reis aan een wekelijkse vergadering vanaf juli waarbij de reis van A tot Z wordt uitgedacht. Het organiseren begint met het regelen van vervoer en verblijf om vervolgens te kijken naar inhoudelijke en culturele activiteiten. Ten slotte dient er een onvergetelijk avondprogramma te worden bedacht van restaurants tot clubs.

Tijdens de reis ben je als commissielid ook gids van alle studenten. Ben jij altijd de persoon die met Google Maps voorop in de groep loopt en tegelijk met alles en iedereen een praatje maakt? Dit zijn bij uitstek de eigenschappen waarover een lid van deze commissie beschikt.

Als commissielid is het mogelijk om in de zomer kort op vakantie te gaan, maar houd er rekening mee dat de meeste voorbereidingen in juli en augustus plaatsvinden.

Eerstejaarsreis Commissie

Audrey Hendrix (2016) Algemeen commissielid
Enverney Sordam (2015) Algemeen commissielid
Rosanne Wollrabe (2016) Voorzitter
Felix Wolthuis Scheeres (2016) Algemeen commissielid