Global Legal Experience-commissie

Global Legal Experience-commissie

De Global Legal Experience organiseert voor gemotiveerde derdejaars- en masterstudenten een internationale studiereis, van ongeveer tien à elf dagen, naar een nader te bepalen bestemming. Het organiseren van deze jaarlijkse studiereis is een grote, maar ontzettend leerzame uitdaging. Als commissielid ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Global Legal Experience.

In een wekelijkse vergadering wordt erop los gediscussieerd over o.a. vliegtickets, verblijf, visa, openbaar vervoer en meer. Het dagprogramma dient gevuld te worden met een goede verhouding tussen juridisch inhoudelijke, cultureel interessante en sociale activiteiten. De Global Legal Experience commissie zal in de zomer beginnen, zodat er gewerkt kan worden naar een goed resultaat. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde derdejaars- of masterstudenten die deze uitdaging met beide handen aangrijpen - en niet wereldvreemd zijn, dat is ook handig.

Solliciteren
Benader (advocaten)kantoren aan de andere kant van de wereld, leer jouw organisatorisch talent verder te ontwikkelen en dompel je onder in een vreemde cultuur. Geef je op voor de Global Legal Experience en wie weet stap jij over enkele maanden in het vliegtuig naar een geweldige bestemming. Wij nemen contact met je op over de verdere sollicitatieprocedure!

https://www.jfas.com/activiteiten/aanmeldingen-commissies-geopend