Marketingcommissie

Marketingcommissie

De Marketingcommissie bestaat ieder jaar uit verschillende creatievelingen die samen met onze Commissaris Media de marketing van de JFAS verzorgen.

Tijdens de vergaderingen van de Marketingcommissie wordt onder het genot van een kop koffie of een biertje besproken welke evenementen er op de agenda staan en hoe die het beste gepromoot kunnen worden. Niet alleen evenementen, maar ook de algemene uitstraling van de JFAS wordt met de Marketingcommissie besproken. Uiteindelijk worden de taken verdeeld en gaat elk commissielid met een eigen opdracht of idee aan de slag. Dit kan variëren van het ontwerpen van een flyer of merchandise tot het monteren van een filmpje.

Solliciteer
Heb jij ook een verborgen creatief talent - zoals illustreren, vormgeven, monteren of fotograferen – dat je zou willen inzetten voor de JFAS? De JFAS is altijd op zoek naar nieuwe marketingkrachten. Solliciteer door je cv en motivatie naar media@jfas.com te mailen. 

De Marketingcommissie vergadert ongeveer eens in de twee à vier weken een uurtje. Tijdens deze vergaderingen worden de taken voor de komende periode verdeeld, vervolgens kan ieder commissielid in zijn of haar eigen tijd aan deze projecten werken.