Commissaris Extern

Functieomschrijving

Als Commissaris Extern ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de juridisch inhoudelijke activiteiten van de JFAS. Hierbij moet worden gedacht aan rechtbankbezoeken, lezingen en andere activiteiten met een educatieve waarde. Het is aan jou om onze leden te voorzien van evenementen die bijdragen aan hun academische opleiding. In samenwerking met je bestuursgenoten en commissieleden heb je de vrije hand om bijzondere activiteiten te organiseren. Als Commissaris Extern geef je leiding aan een tweetal commissies; de acquisitie commissie en de commissie externe activiteiten.

In de zomer loop je samen met de voorzitter de jaarlijkse acquisitie voor de vereniging. Acquisitie is essentieel voor het realiseren van de doelstellingen van zowel de vereniging als de externe activiteiten. Je krijgt de kans om binnen een korte periode elk groot kantoor in Nederland te bezoeken en kantoorbezoeken mogelijk te maken. Kortom, een belangrijke verantwoordelijkheid. Je wordt hierin ondersteund door de acquisitie commissie die in 2017-2018 drie leden kent.


Vaardigheden

  • Creatief en innovatief

  • Leiding geven en visie uitdragen. De cohesie bewaren en het boeken van resultaten is een must.

  • Pragmatisch te werk gaan

  • Het correct onderhouden van zakelijke relaties

  • Bovenal moet je affiniteit hebben met de rechtspraktijk en verder willen kijken dan REC A. Jouw enthousiasme is de basis van een jaar vol met leuke en interessante activiteiten.

Vragen? Mail naar extern@jfas.com of kom langs op onze bestuursinformatie-activiteiten!

Lidwien.jpg
Lidwien Stegeman - Commissaris Extern