Commissaris Onderwijs en Facultaire Zaken

Functieomschrijving

De Commissaris Onderwijs en Facultaire Zaken vervult een belangrijke rol binnen de JFAS en de faculteit. Dit komt omdat de functie bestaat uit twee onmisbare aspecten van een faculteitsvereniging, namelijk het onderwijsaspect en het faculteitsaspect.

Onderwijs

Hierbij geef je leiding aan de Onderwijscommissie om samen met hun lezingen, workshops en masterclasses te organiseren die relevant zijn voor de rechtenstudent. Daarnaast staat het je vrij om verder te gaan dan deze drie categorieën, denk aan het organiseren van een debat. Ook ben je verantwoordelijk voor het studieondersteunend materiaal, zo beheer je de boek- en samenvattingenverkoop van de welbekende partners.

Facultaire Zaken

Als Commissaris Onderwijs en Facultaire Zaken ben je de schakel tussen de JFAS, de faculteit en de andere verenigingen. Het primaire doel van deze functie is om uitgebreide samenwerking tussen de verschillende partijen te bewerkstelligen en ervoor te zorgen dat communicatie goed verloopt. Dit doe je door aan te sluiten bij vergaderingen die betrekking hebben op de Roeterseilandcampus en door zelf vergaderingen te plannen met desbetreffende partijen. Op deze manier ben je op de hoogte van wat er op verschillende niveaus binnen de JFAS, de FdR en de UvA speelt.


Vaardigheden

  • Communicatief vaardig

  • Onderhandelen

  • Presenteren

  • Zelfstandig beslissingen durven nemen

Vragen? Mail naar onderwijs@jfas.com of kom langs op onze bestuursinformatie-activiteiten!

Rosanne.jpg
Rosanne Wollrabe - Commissaris Onderwijs en Facultaire Zaken & Vicevoorzitter