Bijles en samenvattingen

Athena Studies

​JFAS heeft een samenwerking met AthenaStudies, een bijlesorganisatie vóór studenten dóór studenten met een sterke focus op de kwaliteit. De docenten die worden aangenomen moeten het vak dat ze geven met een 8 of hoger hebben afgerond en moeten vervolgens na het geven van een cursus hoger dan een 7,5 gemiddeld scoren op de evaluatieformulieren die zijn ingevuld door studenten. Hierdoor zijn de studenten verzekerd van topkwaliteit. Niet voor niets ligt het slagingspercentage dan ook op een bijzondere 86%.

Bij de bijlessen zal er altijd gewerkt worden met eigen geschreven lesmateriaal. Dit materiaal is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit oefenstof die op tentamenniveau zal zijn. Op deze manier raak je gewend aan de stof zoals deze ook getentamineerd zal worden, en zal je dus beter voorbereid zijn op de uiteindelijke toets.

Huidige aanbod is hier te vinden.

Samenvattingen & tentamentrainingen

Ook dit blok zal JFAS studieproducten van AthenaSummary aanbieden voor alle verplichte eerste-, tweede- en derdejaars vakken, namelijk boeksamenvattingen en zo vaak mogelijk hoorcollegeverslagen. Verkoop vindt plaats op de JFAS-kamer (A0.55C), betaling geschiedt uitsluitend via pin. Prijzen variëren tussen 6,95 en 7,95 voor leden en 8,95 en 9,95 voor niet-leden. Klik hier om meteen lid te worden en profiteer van korting op samenvattingen, boeken en nog veel meer voordelen!