Boekenverkoop

Facebook-advertentie-2.jpg

Boekenverkoop 

Studieboeken collegejaar 2020-2021, eerste semester

Van 7 tot en met 23 augustus zijn de studieboeken voor het eerste semester voor alle bachelor- en masterstudenten weer te bestellen bij JFAS in samenwerking met Atheneum Boekhandel.


Nederlandstalige titels koop je bij JFAS met 10% korting.
Internationale titels koop je bij JFAS met liefst 15% korting.

Ophalen
Bestellen kan tot en met 23 augustus. Op tijd besteld? Dan kun je je bestelde boeken ophalen op 29 augustus. De tijden zullen we je voor die tijd laten weten.
De boeken kunnen opgehaald worden bij Athenaeum Boekhandel Roeterseiland op de Roetersstraat 41.

Let op!
Neem bij het ophalen van je bestelling naast de bevestigingsmail ook je collegekaart mee. Heb je (nog) geen collegekaart? Neem dan een geldig legitimatiebewijs mee.

Lidmaatschap
Om de speciale JFAS-korting te ontvangen dien je JFAS-lid te zijn en te zijn ingeschreven bij de UvA. Ben je al lid, maar lukt het niet om in te loggen? Controleer of je jouw JFAS-account al hebt geactiveerd op de website. Lukt het niet om in te loggen, mail dan naar secretaris@jfas.com voor een nieuwe activitatielink.
Wil je bestellen maar ben je nog geen lid? Schaf dan hier eerst je lidmaatschap aan. Om lid te worden via deze site is het nodig dat je UvA-studentnummer wordt geverifieerd. Heb je nog geen geldig studentnummer, of wordt je studentnummer niet herkend? Neem dan contact met ons op.