Boekenverkoop

Facebook-advertentie-2.jpg

Boekenverkoop

Studieboeken bestellen collegejaar 2019 - 2020 tweede semester

Van 16 tot en met 29 januari zijn de studieboeken voor het tweede semester voor alle bachelor- en masterstudenten weer te bestellen bij JFAS in samenwerking met Atheneum Boekhandel.
Nederlandstalige titels koop je bij JFAS met 10% korting.
Internationale titels koop je bij JFAS met liefst 15% korting.
Zelfs bij bol.com zijn de prijzen en de kortingen niet zo scherp!

LET OP: de literatuur voor Europese Rechtsgeschiedenis verschijnt pas in maart. Deze is op dit moment dus nog niet te bestellen.


Ophalen
Bestellen kan tot en met 29 januari. Op tijd besteld? Dan kun je je bestelde boeken ophalen op 3 februari. De tijden zullen we je voor die tijd laten weten.
De boeken kunnen opgehaald worden bij Athenaeum Boekhandel Roeterseiland op de Roetersstraat 41;

Let op!
Neem bij het ophalen van je bestelling naast de bevestigingsmail ook je collegekaart mee. Heb je (nog) geen collegekaart? Neem dan een geldig legitimatiebewijs mee.

Lidmaatschap
Om de speciale JFAS-korting te ontvangen dien je JFAS-lid te zijn en te zijn ingeschreven bij de UvA. Ben je al lid, maar lukt het niet om in te loggen? Controleer of je jouw JFAS-account al hebt geactiveerd op de website. Lukt het niet om in te loggen, mail dan naar secretaris@jfas.com voor een nieuwe activitatielink.
Wil je bestellen maar ben je nog geen lid? Schaf dan hier eerst je lidmaatschap aan. Om lid te worden via deze site is het nodig dat je UvA-studentnummer wordt geverifieerd. Heb je nog geen geldig studentnummer, of wordt je studentnummer niet herkend? Neem dan contact met ons op.