Boekenverkoop

Boekenverkoop 

Het is zover! Je kunt nu je boeken met de vertrouwde JFAS-korting weer bestellen, vanaf nu bij StudyStore.

Om gebruik te kunnen maken van onze JFAS-korting, dien je ingelogd te zijn! Dan zal het kopje 'Boeken Bestellen' verschijnen.

Boeken met korting

Nederlandstalige titels koop je bij JFAS binnen de bestelperiode met de maximaal toegestane korting van 10%, daarbuiten met de maximaal toegestane korting van 5%.
Internationale titels koop je bij JFAS met liefst 15% korting.

De bestelperiode van semester 1 van collegejaar 2022-2023 loopt tot en met 26 september 2022.

Bachelor en master

Je kunt via de website al je benodigde boeken bestellen, zowel voor je bachelor als voor je master.

Thuisbezorgd

Laat je boeken gemakkelijk thuisbezorgen via PostNL! Wij zorgen ervoor dat je je boeken op tijd in huis hebt en dat je een track en trace krijgt van PostNL voor je pakket.

Lidmaatschap

Om de speciale JFAS-korting te ontvangen dien je JFAS-lid te zijn en te zijn ingeschreven bij de UvA. Ben je al lid, maar lukt het niet om in te loggen? Controleer of je jouw JFAS-account al hebt geactiveerd op de website. Lukt het niet om in te loggen, mail dan naar secretaris@jfas.com voor een nieuwe activitatielink.

Wil je bestellen maar ben je nog geen lid? Schaf dan eerst hier je lidmaatschap aan. Om lid te worden via deze site is het nodig dat je UvA-studentnummer wordt geverifieerd. Heb je nog geen geldig studentnummer, of wordt je studentnummer niet herkend? Neem dan contact met ons op.​

*Wij willen jullie er op wijzen dat de boeken nog steeds geleverd worden door Studystore. Er zouden nog problemen kunnen voorkomen omtrent de levering van de boeken.